Iki -60% prenumeratai. Išskirtinis gegužės pasiūlymas.
Išbandyti
2012 01 03

Iš vilniečio čiaupo – pasibjaurėtinai rudas vanduo (nuotraukos, video)

Į ikrauk.lt redakciją kreipėsi skaitytojas iš Vilniaus, nutaręs viešai iškelti problemą dėl nešvaraus vandens, pasiekiančio jo namus. „Gyvenu Perkūnkiemio g. 33, Vilniuje. Buvau anksčiau atrkeipęs dėmesį, kad vanduo kartais įtartinai rudokas. Kaimynas, kuris daugiau namie praleidžia laiko, sako, kad kas kelias dienas bėga labai rudas karštas vanduo. Tačiau šį vakarą tiesiog apstulbau - vandens spalva pasibjaurėtina.
/ Įkrauk reporterio nuotrauka
Temos: 1 Vanduo

Į ikrauk.lt redakciją kreipėsi skaitytojas iš Vilniaus, nutaręs viešai iškelti problemą dėl nešvaraus vandens, pasiekiančio jo namus. „Gyvenu Perkūnkiemio g. 33, Vilniuje. Buvau anksčiau atrkeipęs dėmesį, kad vanduo kartais  įtartinai rudokas. Kaimynas, kuris daugiau namie praleidžia laiko, sako, kad kas kelias dienas bėga labai rudas karštas vanduo. Tačiau šį vakarą tiesiog apstulbau - vandens spalva pasibjaurėtina. Įdomu, skaitytojams nutinka taip pat, gal kas susidūrę arba žino, ką kaltint?“ - rašė redakcijai skaitytojas.

Ikrauk.lt mėgino išsiaiškinti, kas atsakingas už šį namą pasiekiantį karštą vandenį ir jo kokybę. Susisiekus su Pašilaičių rajono seniūnija, kuriai priklauso namas minėtu adresu, paaiškėjo, jog dėl rudo karšto vandens, tekančio iš vilniečio čiaupo, atsakinga namą administruojanti bendrovė. Į ją ir turėtų kreiptis vilnietis.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Benediktas Vanagas: stipriai išprakaitavus geriant vien vandenį kenčia kūno produktyvumas – trūksta energijos, sunku susikoncentruoti, darai klaidas
Reklama
Nauja automatika ir robotai leis „VLI Timber“ auginti gamybą daugiau kaip 40 proc.
Reklama
Mitai stabdo pasiryžti? Specialistė paneigė pagrindinius investavimo mitus
Reklama
LPC meno galerijoje eksponuojamos parodos turi išskirtinę misiją
Užsisakykite 15min naujienlaiškius