Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2011 09 13

Įsismarkavęs žaibas išjungė kasos aparatus?

Vakarykštės audros Vilniuje metu griaudėję žaibai sukėlė nemenkų problemų sostinės gyventojams. Štai skaitytojas Anatolijus pasakoja redakcijai, kad danguje įsismarkavę žaibai net išjungė parduotuvėje veikusius kasos aparatus. „Pilaitėje kažkur nuo 16 val. taip pat griaudėjo griaustinis, su ypač dideliu trenksmu. Linijinis žaibas raižė padangę tai ten, tai ten. Vakarop audra nurimo, tik šen bei ten lynojo.
/ Įkrauk reporterio nuotrauka

Vakarykštės audros Vilniuje metu griaudėję žaibai sukėlė nemenkų problemų sostinės gyventojams. Štai skaitytojas Anatolijus pasakoja redakcijai, kad danguje įsismarkavę žaibai net išjungė parduotuvėje veikusius kasos aparatus. „Pilaitėje kažkur nuo 16 val. taip pat griaudėjo griaustinis, su ypač dideliu trenksmu. Linijinis žaibas raižė padangę tai ten, tai ten. Vakarop audra nurimo, tik šen bei ten lynojo. Po 20 val. nusprendžiau nueiti į „Maxima X“ parduotuvę, esančią Vydūno gatvės kampe. Iš ten einantys kaimynai sakė, jog parduotuvė uždaryta, nes trenkė žaibas, todėl nustojo veikti kasos aparatai,“ - rašė Anatolijus.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius