Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2010 11 14

Įspėjimas augintinių atsikratantiems vilniečiams

Kažkokie asmenys jau antrą kartą per savaitę sugadino ir savaip perdarė ženklą, rodantį, kur rasti bendrovės „Grinda“ gyvūnų globos namus.
Įkrauk.lt nuotrauka
Įkrauk.lt nuotrauka / Įkrauk.lt reporterio nuotrauka

Kad gyvūnų savininkai žinotų, kur tempia savo nusibodusius augintinius, kažkokie asmenys jau antrą kartą šią savaitę sugadina ir savaip perdaro ženklą, rodantį, kur rasti Vilniaus miesto savivaldybės bendrovės „Grinda“ gyvūnų globos namus.

Pirmą kartą dažais aprašinėtas ženklas L.Giros gatvėje pastebėtas penktadienį. Tada perdarytas ženklas skelbė, kad netoliese yra įsikūrę ne Vilniaus miesto gyvūnų globos namai, o Vilniaus miesto gyvūnų žudymo namai. Dar tą pačią dieną „Grindos“darbuotojai jų įstaigą diskredituojantį užrašą nuvalė.

Sekmadienį nežinomi asmenys ir vėl pakeitė užrašą. Šį kartą jie buvo lakoniškesni – per visą lentos plotį užrašė vienintelį žodį „Žudykla“.

Nors juridiškai tokie veiksmai yra neteisėti ir už juos gali būti baudžiama, tačiau tokia naujoji „Grindos" prieglaudos iškaba labiau atitinka realybę nei senoji. Svetainėje lese.lt skelbiama statistika rodo, kad vien 2009 metais iš 5 948 į „Grindos“ prieglaudą patekusių gyvūnų gyvybės neteko 5 153.

Gal bent dalis vilniečių, atiduodančių savo gyvūnus į „Grindą“ ir manančių, kad patiki juos gyvūnų globos namams, atsikvošės pamatę tokį užrašą ir geriau pagalvos, prieš beveik garantuotai pasmerkdami savo augintinį pražūčiai.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius