-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2011 04 22

Jau skamba Velykų garsai... (nuotraukos)

Su atbundančiu pavasariu, su grįžtančiais paukščiais artėja pati gražiausia pavasario šventė – Šv. Velykos. Klaipėdos „Varpo“ gimnazijoje visą savaitę buvo kuriama šios šventės laukimo nuotaika.
Įkrauk.lt nuotrauka
Įkrauk.lt nuotrauka / Įkrauk.lt reporterio nuotrauka
Temos: 1 Garsas

Su atbundančiu pavasariu, su grįžtančiais paukščiais artėja pati gražiausia pavasario šventė – Šv. Velykos. Jas norisi sutikti pasipuošus. Klaipėdos „Varpo“ gimnazijoje visą savaitę buvo kuriama gražiausios pavasario šventės – Šv. Velykų – laukimo nuotaika.

Mokykla kasdien darėsi vis margesnė: kiekviena klasė kūrė velykinius kiaušinius, ant kurių rašė palinkėjimus mokyklos bendruomenei ir kabino mokyklos koridoriuje, mokyklos kiemelyje nutūpė margaspalvių drugelių būrys. 1A ir 1D klasių mokiniai iš įvairių medžiagų patys kūrė kiaušinius, kuriais papuošė mokyklos kiemelio simbolį – ąžuoliuką.

Didžiausia staigmena mokyklos bendruomenės laukia penktadienio rytą – juos pasitiks Super Kiaušinis, o šventinę nuotaiką pagyvins atliuoksėję triušiukai. Tegul artėjančių Šv. Velykų šventė į kiekvienus namus atneša šviesą ir paslaptį...

Vaida Skliuderienė, „Varpo“ gimnazijos 1A klasės auklėtoja

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius