-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2011 11 09

Jaunas, tvarkingas katinėlis Delis ieško namų! (nuotraukos)

Mes visada labiau vertiname tuos, kurie augo gražiuose namuose, kurie gerai mokėsi, kurie moka gražiai kalbėti ir puikiai atrodyti, galbūt net turi išskirtinį talentą, siekia būti pačiais geriausiais, kyla karjeros laiptais, turi daug draugų ir jiems tiesiog sekasi.
/ Įkrauk reporterio nuotrauka

Mes visada labiau vertiname tuos, kurie augo gražiuose namuose, kurie gerai mokėsi, kurie moka gražiai kalbėti ir puikiai atrodyti, galbūt net turi išskirtinį talentą, siekia būti pačiais geriausiais, kyla karjeros laiptais, turi daug draugų ir jiems tiesiog sekasi. Taip, vidutinybės mums irgi netrukdo. O kaip tie, kurie nuo mažens augo nelaimingi ir atėjus svarbiam momentui jie net nepajuto, koks jis svarbus ir nemokėdami rinktis, paslydo? Kaip tie, kurių namuose niekas nelaukia? Nes ir namų jie neturi...

Kai kalbame apie žmones, mes linkę sakyti, kad jie patys kalti, o jų gyvenimas toks, kokį ir nusilipdė. Ir iš dalies mes teisūs. O jei kalbame ne apie žmones? Jei kalbame apie tuos, kurie yra visiškai priklausomi nuo mūsų - gyvūnai.

Delis - vienas iš tų katinėlių, kuris nepasirinko, jis tiesiog gimė gatvėje. Jis nieko nekaltina, kad jo gimtadienio niekas niekada nešvęs, kad niekas nesives jo į parodas ir nedovanos jam medalių, kad niekada neturės keistų dokumentų su dar keistesniais ilgiausiais vardais, kuriuos net sunku ištarti. Ir jis visai nepyksta, kad dėl nesuprantamų priežasčių, žmonės pasirenka vertinti tuos, kurie vadinami kilmingais, kai tuo metu pūkuotoje krūtinėlėje plaka lygiai tokia pat širdis. Delis net negalvoja apie tai.

Jaunas, vos 5 mėnesių katinėlis savo vaikystę praleido besislėpdamas ten, kur mama liepė, nes buvo primokytas, kad žmonės dažnai būna pikti ir grėsmingi, kad jie nemėgsta tų, kurie prašo išmaldos. Bet Delio vaikiškas smalsumas nugalėjo! Iškišęs nosį į platųjį pasaulį, jis lakstė per pirmojo aukšto balkonus žaisdamas su atspindžiais, puikuodamasis prieš savo paties šešėlį ir mėgaudamasis žmonių kulinariniais šedevrais! Po tokio įžūlaus nepaklusnumo Delio mamytė atsisakė su juo bendrauti ir paliko jį vieną.

Delis linksmas, jaunas ir žaismingas bailiukas, kuris nori būti mylimas. Nors baimė būti nuskriaustam vis dar gyva, ir tiesiant ranką jis gūžiasi, tačiau vos prisilietus prie jo švelnaus kailiuko, pasigirsta tylus murkimas ir padėka, kad jam šilta, gera, kad tokiom akimirkom jis jaučiasi vertinamas. Galbūt esi tas retas nereiklus šeimininkas, kuris vertina ne skambų pavadinimą, o atsidavimą ir tikrą draugystę? Galbūt ieškai balto, šiek tiek nepatiklaus, bet tikro draugo?

Delis tvarkingas, neišrankus, smalsus, žaismingas ir šiek tiek liūdnas, kad į platųjį pasaulį nosies neiškišo kiek anksčiau, juk žinom, kad kuo mažesnis pūkų kamuoliukas, tuo labiau jis trokštamas. Deliui dar tik penki mėnesiai, o jo akytės jau protingos. Jis puikiai sutaria su kitais gyvūnais ir šiuo metu glausdamasis pas „SOS gyvūnų“ savanorius iš visos širdies trokšta savų namų!

Dėl Delio Kreipkitės į savanorį Edgarą 8 671 90721!

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius