Iki -60% prenumeratai. Išskirtinis gegužės pasiūlymas.
Išbandyti
2010 08 06

Jaunavedžių vestuves sudrumstė grasinimai nusiskandinti

Ketvirtadienio popietę žiedus sumainę Julija ir Romanas Ivanovai išplaukė pasiplaukioti į Kauno marias. Po keliolikos minučių plaukimo, už borto pasigirdo baisūs keiksmai, tolumoje pasirodė juodas taškelis. Kaip vėliau paaiškėjo tai plūduriuojanti moteris su rūbais ir rankinuku rankoje, pasiryžusi perplaukti Kauno marias pasak jos tam, kad daugiau nebūtų prievartaujama ant kranto tolumoje lūkuriuojančių dviejų vyrų.
Įkrauk.lt nuotrauka
Įkrauk.lt nuotrauka / Įkrauk.lt reporterio nuotrauka
Ketvirtadienio popietę žiedus sumainę Julija ir Romanas Ivanovai išplaukė pasiplaukioti į Kauno marias. Po keliolikos minučių plaukimo, už borto pasigirdo baisūs keiksmai, tolumoje pasirodė juodas taškelis. Kaip vėliau paaiškėjo tai plūduriuojanti moteris su rūbais ir rankinuku rankoje, pasiryžusi perplaukti Kauno marias pasak jos tam, kad daugiau nebūtų prievartaujama ant kranto tolumoje lūkuriuojančių dviejų vyrų. Tačiau neatrodė, jog moteris suvokė ką daro, taip pat nebuvo panašu, jog ji sugebėtų perplaukti marias. Nors jachtoje plaukiančių jaunųjų ji buvo raginama lipti ant denio, tačiau moteirs kategoriškai atsisakė tai padaryti ir toliau plūdo juos paskutiniais žodžiais, bei prašė nekelti bangų, - kitaip nusiskandinsianti. Nieko daugiau neliko daryti, kaip iškviesti pakrantės apsaugą, kuri ilgai nesiderėdama išgelbėjo plaukikę ir pristatė ją ant kranto jau nuobodžiauti pradedantiems greitosios pagalbos ir policijos pareigūnams.
Augustinas,
nuotraukos shot.lt studijos.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Dantų balinimas: kaip pasiekti greitų ir efektyvių rezultatų?
Reklama
Benediktas Vanagas: stipriai išprakaitavus geriant vien vandenį kenčia kūno produktyvumas – trūksta energijos, sunku susikoncentruoti, darai klaidas
Reklama
Nauja automatika ir robotai leis „VLI Timber“ auginti gamybą daugiau kaip 40 proc.
Reklama
Mitai stabdo pasiryžti? Specialistė paneigė pagrindinius investavimo mitus
Užsisakykite 15min naujienlaiškius