Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2012 10 19

Jaunimo surengtuose debatuose Kuršėnuose ietis surems „socdemas“ Linas Andrulis ir „valstietė“ Rima Baškienė

Šeštadienį, 14 val. Kuršėnų Lauryno Ivinskio gimnazijos aktų salėje vyks kandidatų į LR Seimą Lietuvos socialdemokratų partijos atstovo Lino Andrulio ir Lietuvos valstiečių ir ž...
Nuotraukos pavadinimas
Nuotraukos pavadinimas

Šeštadienį, 14 val. Kuršėnų Lauryno Ivinskio gimnazijos aktų salėje vyks kandidatų į LR Seimą Lietuvos socialdemokratų partijos atstovo Lino Andrulio ir Lietuvos valstiečių ir žaliųjų sąjungos atstovės Rimos Baškienės viešieji debatai, kuriuose jie pristatys savo pagrindines programines nuostatas bei diskutuos debatų moderatoriaus pasiūlytomis temomis.


Nors Šiaulių rajone verda arši rinkimų kova, abu kandidatai buvo apskųsti vyriausiajai rinkimų komisijai dėl galimo rinkėjų papirkinėjimo (vienas iš jų pripažintas papirkinėjusiu), tačiau galimybės pamatyti debatuojant kandidatus tarpusavyje dar nebuvo. Todėl debatus apsiėmė inicijuoti jaunimo nevyriausybinė organizacija Kūrybinės raiškos centras.
 

Debatuose kviečiami dalyvauti visi, norintys pasirinkti rimtai ir apsispręsti už ką balsuoti. Žiūrovams bus suteikta galimybė užduoti klausimų debatų dalyviams. Debatus moderuos Karolis Gudas, teisininkas, buvęs aktyvus debatų čempionatų dalyvis ir prizininkas.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius