-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2011 01 24

Jaunimui skiriama daug dėmesio, tereikia jį susirasti

Gatvėje, mokykloje ar vasarą parke sutikto moksleivio paklausę apie verslumą, pilietiškumą ar teisę, tikriausiai išgirstume daug nuomonių, o dažnas vienu žodžiu pasakytų – nesąmonė!
Įkrauk.lt nuotrauka
Įkrauk.lt nuotrauka / Įkrauk.lt reporterio nuotrauka

Gatvėje, mokykloje ar vasarą parke sutikto moksleivio paklausę apie verslumą, pilietiškumą ar teisę, tikriausiai išgirstume daug nuomonių, o dažnas vienu žodžiu pasakytų – nesąmonė! Tikriausiai to negalėtume pasakyti apie ISM Moksleivių verslo klubo organizuojamo seminarų ciklą: „Verslas ir psichologija“. Jis startavęs sausio 22 d. (šeštadienį) ISM universiteto auditorijoje pritraukė per 300 moksleivių, studentų ir tiesiog „Imlių žmonių“.

Pirmajį šeštadienį buvo aptartos asmeninio efektyvumo ir eglesio temos, t.y. svarbiausia būsimam verslininkui ir sėkmingam piliečiui. Lektorius klausytojai pasitiko šiltai ir per paskaitas stengėsi būti imlūs. Visus maloniai nustebino Birutė Ruplytė – ISM Vadybos ir ekonomikos universiteto lektorė bei Mantas Tvarijonavičius – organizacijų psichologas. Jie perteikė savo žinias jauniesiems klausytojams.

Panašius nemokamus renginius Kaune rengia ELSA, VDU, „Pilietiškumo mokykla“ bei kitos miesto organizacijos.

Prasidėjus registracijai į VDU (Vytauto Didžiojo Universiteto) rengiamas universitetines studijas „Teisė ir aš“, po savaitės buvo pranešta, kad auditorija perpildyta ir prašoma tvirtai apsispręsti dėl dalyvavimo, kad galėtų patekti visi norintys. „Atsižvelgdami į tai, jog jau užpildytos visos auditorijos vietos, o moksleivių noras dalyvauti kursuose neblėsta, labai prašome tų, kurie persigalvojo ir neketina dalyvauti kursuose mus apie tai informuoti,“ – prašo VDU Teisės fakulteto referentė Brigita Simanavičiūtė.

Panaudota: ism.lt, vdu.lt, elsa.lt, pilietiskas.lt informacija.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius