Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2010 12 21

Jurga Šeduikytė surengė paskutinį metų koncertą

Šv.Kotrynos bažnyčioje Jurgos koncerto metu skambėjo žymiausios dainos, garsios ovacijos ir gražiausi palinkėjimai ateinančių švenčių proga.
Įkrauk.lt nuotrauka
Įkrauk.lt nuotrauka / Įkrauk.lt reporterio nuotrauka

Pirmadienio vakarą įvyko paskutinis šiais metais Jurgos Šeduikytės ir grupės koncertas. Šv.Kotrynos bažnyčioje skambėjo žymiausios dainos, garsios ovacijos ir gražiausi palinkėjimai ateinančių švenčių proga.

Koncertas stebino puikiu apšvietimu ir garso kokybe. Taip pat ir tai, kad Jurga be galo šiltai bendravo su publika. Atlikėja klausytojams papasakojo, iš kur atsiranda jos dainos. Tai nutinka likus kelioms sekundėms iki sapno ir ką Jurga spėja užsirašyti, iš to ir atsiranda daina.

Atlikėja stebėjosi, kodėl vyrai nerašo meilės dainų, bet prisipažino, kad ir pačiai tokių dainų kūrimas nebūdingas, todėl ji džiaugėsi vienintele turima meilės daina „Tyliai“.

Jurga gerbėjams atskleidė ir daugiau kūrybos paslapčių. Anot atlikėjos, parašyti dainą „Aukso pieva“ ją įkvėpė Ukrainos grupė „5'nizza“. Todėl Jurga visiems linkėjo aplankyti kuo daugiau šalių, gal tai įkvėptų ir kitus...

Koncertas taip ir būtų baigęsis daina „Instrukcija“, jei ne garsūs publikos plojimai ir dar vienas Jurgos iškvietimas į sceną. Tuomet nuskambėjo dar dvi dainos – „Nebijok“ bei„Rykliai ir Vilkolakiai“. Publika buvo sužavėta – su jaukiomis šypsenomis veiduose ir garsiais plojimais atsisveikino su atlikėja ir muzikantais iki kitų metų.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
28 metai su „Teleloto“ – kas lieka už kadro?
Reklama
Pasiskiepyti – į vaistinę: ateina per pietų pertrauką, kartu atsiveda ir šeimos narius
Reklama
Kam ir kada reikalingi saulės akiniai ir dirbtinis akių drėkinimas
Reklama
Šiaulių banko grupės valdomi pensijų fondai į daugiabučių renovaciją investuoja dar 7,5 mln. eurų
Užsisakykite 15min naujienlaiškius