-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2011 07 25

Jūros šventės organizatoriai vėl susimovė

Rašau dėl Jūros šventės. Kaip ir eilinį kartą Jūros šventės organizatoriai (Viešoji istaiga „Klaipėdos šventės“) susimovė pardavinėdami bilietus mugės prekiautojams.
/ Įkrauk reporterio nuotrauka
Temos: 1 Šventės

Rašau dėl Jūros šventės. Kaip ir eilinį kartą Jūros šventės organizatoriai (Viešoji istaiga „Klaipėdos šventės“) susimovė pardavinėdami bilietus mugės prekiautojams.

Kaip žinia, Liepos 18 d. pradėta prekiauti bilietais, kurie yra sąraše nr. 1 (žiūrėti 1 nuotrauką). Pirmoje nuotraukoje yra nurodyta data, kada Google paieškos sistema išsaugojo puslapio medžiagą (tai buvo 2011 liepos 20 d.). Primename, kad bilietus pradėjo platinti liepos 18 d. Vienas žmogus galėjo vienu prisijungimu nusipirkti maksimaliai 5 vietas (nupirkti draugui, giminaičiui ir t.t.). Tai padaryti leido bilietų platintojai UAB „Nacionalinis bilietų platintojas", o organizatoriai nurodė: „11. Vienas asmuo savo vardu gali įsigyti užsakymo talonus (bilietus) ne daugiau kaip dviem (2) greta esančiom prekybinėm vietom. Tik asmenims, paraiškoje – sutartyje nurodžiusiems, kad ketinama prekiauti prekėmis, kurių išmatavimai didesni nei 1 m2, leidžiama įsigyti leidimus (bilietus) trims (3) greta esančioms prekybinėms vietoms. Bendras leidimų (bilietų) kiekis asmenims, prekiaujantiems Mugėje nėra ribojamas.” Būtų užtekę nurodyti sutartyje, kad galima pirkti tik 1 bilietą vienu prisijungimu, tada nebūtų kilę sąmyšio.

Organizatoriai suprato suklydę po laiko ir atnaujino tokią absoliučiai kvailą informaciją (žiūrėkite 2 nuotrauką). Dabar dar įsigijęs bilietą (kuris ir taip yra leidimas) turi išsiimti iš savivaldybės dar vieną leidimą. Pagalvokime, žmogus gyvena Vilniuje ar dar kokiam tolimesniame mieste ir jis dabar turės važiuoti į Klaipėdą, išsiimti leidimą savivaldybėje.

Kaip ir kiekvienais metais, kyla sąmyšiai dėl prekybinių vietų. Juolab kad šiais metais leista prekiauti ir Gariūnų bei kitų Lietuvos turgelių prekiautojams. Kurie neturi nei savo amato, nei tautodailės pažymėjimo – absoliučiai nieko. Tai yra tikras diskriminavimas Lietuvos tautodailininkų ir meno kūrėjų. Tai jiems turėtų būti leista pirmiems ir be jokių kliūčių įsigyti bilietą, o po to „Gariūnininkams“.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius