Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2010 12 02

Kaip „Facebook'e“ mulkinami patiklieji

Nežinau, kaip tiksliau apidūdinti šį fenomeną. Ar tai nauja mada, ar tiesiog lietuvaičių neišprusimo požymiai...
Įkrauk.lt nuotrauka
Įkrauk.lt nuotrauka / Įkrauk.lt reporterio nuotrauka

Nežinau, kaip tiksliau apidūdinti šį fenomeną. Ar tai nauja mada, ar tiesiog lietuvaičių neišprusimo požymiai...

Socialinis tinklalapis „Facebook“ vis dažniau tampa mūsų laisvalaikio dalimi. O ten, kur daugiausiai žmonės lankosi, atsiranda ir gudruolių, norinčių apmulkinti mūsų tautiečius.

Atrodė, jog jau aprimo tokios FB grupės, kaip „Laimėk bilietus“, „Noriu nemokamų bilietų“ ir pan. Beje, prisipažinkite, ar ką nors laimėjote..? Tačiau šį kartą tautiečiai pasirodė dar „išradingesni“ ir pradėjo vadintis grupėmis: „Kauno Akropolyje nepilnametė mergina nušoko iš 2 aukšto! [video]“, „Žalgirio fanas išdūrė akis Ryto fanui! [Šokiruojantis Video]“, „Internete buvo paviešintas įrašas kaip Irma iš Šok Su Manimi vagia. Pamatyk“, „Slapta nufilmuota, kaip buvo nužudytas Ūsas“ ir bene naujausias „Lietuvos Talentų nugalėtojas Mikas rastas negyvas miške“...

O jūs mieli tautiečiai tik mykit „Like“, dar galite pasidalinti su draugais, nes kitaip galite nematyti tos informacijos, apie kurią taip skelbiama.

Kam viso to reikia grupės sumanytojams? O gi vėliau visą informaciją apie jus jie pardavinėja. Surinktiems keliasdešimt tūkstančių gerbėjų pradedama brukti įvairiausia reklama ir pan.

Raginu ignoruoti tokias grupes, juk turėtumėte suprasti, kad tai, ką jie siūlo pirmiausiai turėtų pasirodyti patikimuose informaciniuose tinklalapiuose.

P.S. Tokių puslapių kairėje pusėje apačioje yra parašyta „Pranešti apie netinkamą puslapį“. Tad siūlau juo ir pasinaudoti, užuot didinus narų skaičių.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius