-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2011 03 16

Kalytė Lota ieško namų (nuotraukos)

Gražuolė „lapiškos“ spalvos Lota ieško šeimininkų.
Įkrauk.lt nuotrauka
Įkrauk.lt nuotrauka / Įkrauk.lt reporterio nuotrauka

Prisimenat knygą „Baltasis Bimas Juodoji ausis“? Tai ir šį kartą istorija apie šunišką ausį, tik ne dėl spalvos (nuotraukas matote). Susipažinkite su Lota, įspūdinga Grindos „globotine“. Na, kaip ir įprastai, ta globa baigėsi sloga ir nepasitikėjimu žmonėmis. Bet štai kuo įsitikinau eilinį kartą – ta mažutė širdelė, kuri plaka išduoto, nuskriausto, sergančio gyvūnėlio krūtinėje, visada pamils dar kartą, atsargiai, bet besąlygiškai. Tereikia šanso ir šunelis, nuotraukose už grotų atrodęs apgailėtinai, pasikeičia šimtu procentų.

Ir ką gi mes turim šiandien: Lotą vadinu lape iš „Mažojo Princo ir dėl „lapiškos spalvos, ir dėl nuostabiai mąslaus žvilgsnio, ir dėl demonstruojamo neįtikėtimo nuovokumo. Nuo pirmos akimirkos namie išsirinkusi sau mielas vietas pagulėjimui, nusprendė būti puikia namine gyventoja.

Todėl – jokių balučių ir krūvelių (nė karto), netgi kai globėja savaitgalį išgriuvus miega ar būna darbe visą dieną; neliesti, negraužti nieko, kas yra ne šuniški žaisliukai, netgi tada kai niekas nemato; neskriausti katino, vis pakalbinant jį žaisti; eiti tvarkingai pasivaikščioti, nors iš pradžių ir nelabai išėjo, bet po dviejų dienų – viskas puiku: Bėgam? BĖGAM! Pailsim? Pailsim... O didžiausias džiaugsmas – MESK MESK kamuoliuką arba pagalį! Ar galite patikėti, kad šunelis iš prieglaudos po dviejų dienų naujuose namuose, lauke paleistas nuo pavadžio eina tvarkingai, bėgioja šalia, o pašauktas parbėga atgal? Štai kokia ji fainuolė, ta Lota.

Ghmmm, pamiršome ausį – taip taip, tikrai turime nuostabią ausį, kuri neklauso kitos ausies ir stovi, kai kita guli :) Žinote, aš esu iš tų žmonių, kuriems visada labiausiai patinka tai, kas yra nepaprasta ir įdomu, labai tikiuosi, kad Lota atras tokius šeimininkus, kurie kitiems atrodo keistuoliai ir neperka parodinio šuns, nes kaimynė tokį turi, neišmeta mėgstamo puodelio, nors lyg užrašai jau apsitrynę, geriau eis ilgesniu keliu, bet tuo, kuris labiau patinka, sukelia gerus prisiminimus, ir vis ilgesingai prisimena, kai laiškai buvo rašomi ranka... Ir tas, kuris mylės šunį, kuris sušildo sielą, pralinksmina ir ateina pasidėti galvą ant kelių, kai pasiilgsta... Lota labai Jūsų laukia, naujieji šeimininkai.

P.s. Lota turi puikų jumoro jausmą, taigi suskėlė kelis juokelius savo stačios ausies tema, kodėl ji tokia patogi: mokykloje niekada nereiktų kelt rankos; patogu parodyt kryptį „Jums į dešinę, kavinėje padavėjas ateina labai greit, nereikia rankos kelti; kai nuobodu tokia ausis sudaro įspūdį „o taip taip pasakokit, labai įdomu, tik prašė neklausti ar į ausį prilyja, atseit banalus anekdotinis klausimas, bet į jį atsakys tam vienam vieninteliui šeimininkui, kurio ji labai laukia.

Skambinti telefonu: 8 612 54404.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius