Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2011 10 04

Kam eikvoti gyvybines jėgas tiesiog šiaip sau?

Prakeikta kriauklė. Kiek kartų aš tavęs prašiau ją sutaisyti? Tas kvailas naujas kranas išvarys mane iš proto...
/ Įkrauk reporterio nuotrauka

Linoshka, www.jaunimogidas.lt

Tekšt. Tekšt. Tekšt.

Prakeikta kriauklė. Kiek kartų aš tavęs prašiau ją sutaisyti? Tas kvailas naujas kranas išvarys mane iš proto...  Kas čia per pasakymas? Juk turėjo nuskambėti piktai ir grėsmingai. Bet aš visai nemoku ilgai ant tavęs pykti. Ir, pamanyk, kokia smulkmena yra kriauklė?

Išvis, kai pagalvoju, aplink mus - vienos smulkmenos. Kam kvaršinti dėl jų galvą?   Juk nepadaryti darbai yra padaromi, sunkūs egzaminai - išlaikomi, po barnių - susitaikoma, praeities klaidos - užmirštamos, o sudužusios lėkštės šukės - išmetamos tam, kad indaujoj atsirastų nauja daili lėkštė.   Aš, pavyzdžiui, koncentruojuosi į mažus dienos džiaugsmelius.

Mylimojo paliktas laiškutis ryte man pakelia nuotaiką visai dienai, juokingas šuo gatvėje priverčia nusikvatoti balsu, o tai, kad po kelių dienų laukia apsilankymas pas kirpėją, suteikia malonumo visoms toms dienoms iki tos didžiosios. Kai yra dėl ko džiaugtis, visos problemos ir bėdos susitraukia it kokios mažos razinos ir pasislepia kažkur toli kamputy je laukdamos, kol bus išspręstos.

Nes, mielieji, nepastebėjote, jog, nepriklausomai nuo to, ar mes nervinamės ar ne, visi tie įvykiai vis viena vyksta. Tad kam eikvoti gyvybines jėgas tiesiog šiaip sau?   Nėra neišsprendžiamų bėdų. Yra tik suvokimas, jog žmogaus galimybės ribotos. Nesąmonė.  Mes galime daug daugiau nei įsivaizduojame.   Ar aš tau šiandien jau sakiau, kaip tave myliu?

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius