Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2011 04 05

Katinėlis vardu Romeo ieško namų (nuotraukos)

Katinas vardu Romeo ieško savo žmogiškosios Džiuljetos, kuri mylėtų iki gyvenimo pabaigos...
Įkrauk.lt nuotrauka
Įkrauk.lt nuotrauka / Įkrauk.lt reporterio nuotrauka

Ištrūkęs iš „Grindos“, buvęs Nr.620 gavo Bučkio vardą. Pabuvojęs klinikoje ir apsistojęs globėjos namuose gavo antrą vardą – Romeo. „Ką reiškia vardas? Jei vadinsim rožę Kitu žodžiu, ar ji kvepės mažiau? Gali Romeo pavadint kaip nori, – jo žavesys bus visuomet tas pats.“

Abu vardai puikiai atspindi šio nuostabaus katino charakterį. Be galo meilus ir draugiškas, romantiško ištįsusio stoto, žvelgdamas į akis žaviai prisimerkia... Tikras širdžių ėdikas :) Kol važiavo iš „Grindos“, spėjo aplaižyti kartu vykusius šuniukus. Kai laikinai teko kartu pagloboti ir šuniuką, Romeo jį puikiai toleravo, pašnypštė tik keletą kartų, anam prikišus snukį per arti.

Meilinimasis, miegojimas ant kelių ir lovoje – kasdieniai ritualai. Mėgsta būti glostomas ir pats to paprašo. Labai greitai adaptavosi. Jau po 5 min. aplinkos tyrinėjimo, ėmė glaustytis, o netrukus nesikuklindamas įsitaisė ant lovos.

Pastebėjau, kad ne itin domisi aukštumomis. Ant virtuvės spintelės dar užsilipa (koks katinas to nedarytų!), bet mano lentynomis nesidomi. Naktį miega kartu lovoje, su pertraukėle atlikti gamtinius reikalus. Vaikų nebijo, vienodai meiliai lenda prie visų namiškių ir svečių. Ilgai nelaukdamas gali susisukti į kamuoliuką ant nepažįstamo žmogaus kelių.

Ieško savo žmogiškosios Džiuljetos, kuri mylėtų iki gyvenimo pabaigos. Žaismingas, mėgsta padūkusius lakstymus ant/už lovos, gano kamuoliuką, žaidžia slėpynių ir t.t.

Skambinti Violetai tel. 8 679 95759.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius