Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2010 11 26

Kaune atidaryta diskžokėjų mokykla vaikams

Pabandyk įsivaizduoti: minia pulsuojanti karščiausios muzikos ritmu, į euforiją keliamos rankos ir judesyje paskendusios daugybės žmonių šypsenos...
Temos: 1 Kas vyksta Kaune

Pabandyk įsivaizduoti: minia pulsuojanti karščiausios muzikos ritmu, į euforiją keliamos rankos ir judesyje paskendusios daugybės žmonių šypsenos... Visa tai primena gražiausią tavo fantaziją ar tobulai surežisuotą, gražų muzikinį klipą, kuriam pagaliau lemta tapti vos ranka pasiekiama tikrove – Kaune startuoja diskžokėjų mokykla!

Už jos vairo stoja „Expressive DJ‘s“ komandos nariai, pasirengę išugdyti naująją profesionalių, muzika gyvenančių diskžokėjų kartą. Vieno iniciatyviausių komandos narių, DJ Lovesound (Raimondas Vanagas), muzikinį kelią įrėmina beveik 12 metų patirtis grojant house stiliaus muziką plačiąja prasme: nuo giliau skambančio soulfull iki judesiui žadinančio funky ir skaidriojo progressive house. Prieš keletą metų atlikėjas pasižymėjo, kaip pirmas ir kol kas vienintelis diskžokėjas įgyvendinęs projektą „DJ‘us ir elektrinė gitara gyvai“. Sukūręs ir išpopuliarinęs pripažinimo Lietuvoje sulaukusią vakarėlių sesiją „Expressive DJ‘s“, Lovesound neapsiribojo vien vietine rinka, vaikinas kėlė sparnus ir sėmėsi patirties Vokietijoje bei Anglijoje.

Po ketverių metų pertraukos Lovesound pribrendo naujiems projektams ir dar stipresnei kokybiškos muzikos invazijai Lietuvoje. Diskžokėjas ryžosi atgaivinti „Expressive DJ‘s“vakarėlių sesijas ir tikriems muzikos gurmanams dovanoti aukštos klasės house muziką tuo pačiu pristatydamas naująją komandos sudėtį, kurios dalimi tapo DJ Kauniz G (Kaunis Grigaliūnas).

DJ Kauniz G muzikos virtuvėje taip pat ne naujokas. Muzikinę karjerą pradėjęs prieš 3 metus sparčiai iriasi į priekį. Pakviestas Expressive Dj‘s senbuvių Lovesound ir Positive, diskžokėjas prisijungė prie komandos ir su ekspresija visiškai pasinėrė į ritmą. Savo muzikos stilių vadinantis lengvu desertu klausytojo ausims, DJ Kauniz G varijuoja nuo lengvojo vocal house iki funky house atmainų. Lovesound, įkvėptas savo mokytojo, Lietuvoje gerai žinomo DJ Dariaus D, kartu su komandos „Expressive DJ‘s“ nariais, nusprendė įkurti diskžokėjų mokyklą ir savo patirtimi bei meile muzikai pasidalinti su kitais. Taip vaikinai tapo „Expressive DJ's“ diskžokėjų mokyklos įkūrėjais ir mokytojais.

Vaikinų nuomone, diskžokėjų pareiga ir pats svarbiausias bei maloniausias darbas, – turėti savo braižą ir muziką pateikti savaip išjudinant net pasyviausius žmones šokių aikštelėse. Šiuolaikinis jaunimas vaikosi diskžokėjaus profesijos norėdamas tapti populiariu ir nesureikšmindamas tikrosios šio darbo ir meno specifikos, tad vaikinai pasiryžę išmokyti to, kas svarbiausia ir tikra.

„Tikra muzika negali būti masiniu produktu, ji turi atspindėti diskžokėjo savitumą, tapti jo veidu.“, – sako vienas iš „Expressive DJ‘s“ komandos narių, diskžokėjų mokyklos kūrėjas, DJ Lovesound.

Norėdami išmokyti profesionalios diskžokėjiškos abėcėlės, vaikinai žada neapsiriboti tik keliais muzikiniais stiliais. Įvairaus amžiaus vaikai bus mokomi pažinti, pajausti, groti ir perteikti tą muzikos stilių, kuris yra jų mėgiamiausias. Jaunieji talentai patirties įgys naudodamiesi „Pioneer CDJ 500S“ ir „Pioneer CDJ 1000“ grotuvais, „Pioneer DJM-800“ mikšeriniu pultu, „Technics SL1200 MK2“ patefonais ir kita atitinkančia šių dienų naktinių klubų standartus technika.

Reikia nepamiršti ir to, kad DJ mokykloje bus galima įgyti patirties pasimokant muzikos kūrimo pradmenų, kad jaunieji mokyklos lankytojai galėtų visapusiškai išmėginti save DJ-aus profesijoje. Neturintys savos fonotekos, galės pasinaudoti sukaupta mokytojų, tame tarpe ir plačia vinilinių plokštelių kolekcija, kurioje apstu tiek laiko patikrintų, tiek ir pačių naujausių kūrinių, tad kiekvienas atras kažką, kas tinka tik jam.

Būsimi mokytojai mokinius supažindins su vinilinėmis plokštelėmis, kad jaunieji diskžokėjai būtų viskam pasirengę ir išmanytų savo, kaip būsimų profesionalų, amatą. Mokiniai įgis ne tik praktinių, bet ir teorinių žinių apie juos dominančius muzikinius stilius. Diskžokėjų mokyklos vadovai atvirauja, kad būsimus mokinius paruoš ne tik darbui prie grotuvų, bet ir judesiui prieš publiką, nes tai ne mažiau svarbu, nei tai, ką groji. Įgavę pakankamai žinių, patirties bei praktikos ir, žinoma, pasitikėjimo savimi, gabiausieji savo jėgas galės išbandyti grodami TIKRUOSE vakarėliuose, kadangi mokykla atvers duris naujai įrengto naktinio klubo patalpose. Sakoma, tobulumui ribų nėra. Lažinamės? Muzika apsistos naujoje diskžokėjų mokykloje Baltų pr. 40 Kaune, prisijunk ir tu!

Tel. pasiteiravimui: 8 670 26217 Lovesound; 8 699 62264 Kaunis G.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Reklama
Ekspertės: moterų investavimo rezultatai – geresni, ko reikėtų pasimokyti vyrams
Užsisakykite 15min naujienlaiškius