Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2011 02 24

Kaune įsibėgėja kokybiškos alternatyvios muzikos koncertai „Barcode“

Ketvirtą savaitę iš eilės Laikinąją sostinę drebins alternatyvios muzikos koncertas „Barcode“.
Įkrauk.lt nuotrauka
Įkrauk.lt nuotrauka / Įkrauk.lt reporterio nuotrauka
Temos: 1 Kas vyksta Kaune

Ketvirtą savaitę iš eilės Laikinąją sostinę drebins alternatyvios muzikos koncertas „Barcode“. Vasario 24 dieną kauniečių dėmesiui pasirodys perspektyviausia 2011 metų grupė „My Favourite Gun“, rock'n'roll'o karaliai „Alive Way“ ir debiutuojantys kauniečiai „Stage Animal“.

„My Favourite Gun“ – keturių vaikinų kompanija su visiems gerai žinomu realybės šou „Dangus“ nugalėtoju bei Alytaus choro generolu Justu Lapatinsku priešakyje. Šią kompaniją galima drąsiai įvardinti šviežio oro gūsiu Lietuvos muzikinėje padangėje. Jauni ir charizmatiški grupės nariai puikiai žino, kaip surengti įspūdingą ir įsimintiną muzikinį šou: jie šokiruoja, stebina, žavi ir nepalieka abejingų. Atlikėjai ryžtingai braunasi į lietuviško muzikinio pasaulio džiungles, tiki šviesia ateitimi ir kuria didelius planus. „My Favourite Gun“ tikisi atgaivinti roko judėjimą Lietuvoje ir yra rimtai pasiryžę sudominti naują klausytojų kartą.

„Alive Way“ – keturi rock'n'roll'o dievų į Žemę pasiųsti vaikinai. Įkvėpti klasikinio roko „Alive Way“ debiutavo festivalyje „Roko Naktys'09“, kur sulaukė didžiulio palaikymo. Šiandien vyrukai tęsia kelionę po smuiko rakto šalį ir atkeliauja į Kauną, drauge atsiveždami ypatingų muzikinių staigmenų.

„Stage Animal“ – „Barcode“ debiutuojanti kauniečių grupė, kelianti sau ypatingai aukštus tikslus. Įsikūrę Veterinarijos akademijoje, pačiame žvėriškiausiame Kauno rajone, jie tyliai ruošiasi triukšmingiems koncertams. Vaikinai nekantriai laukia pirmojo muzikinio išbandymo ir klausytojų palaikymo.

Kovo pradžioje laukia finaliniai „Barcode“ koncertai Kaune ir Vilniuje su viena perspektyviausių ir įdomiausių electro/punk-rock grupių Estijoje – „Bedwetters“. Laimėję „Coca Cola Soundwave‘07 “ konkursą kaimyninėje šalyje, jie gavo išskirtinę MTV progą – nufilmuoti pirmąjį vaizdo klipą dainai „Dramatic Letter To Conscience“. Sėkmė nuo jų ir toliau nenusisuko, nominuoti MTV EMA’07 apdovanojimuose „New Sound Of Europe“ kategorijoje, jie nušluostė nosis tokiems atlikėjams kaip Sunrise Avenue ir Klaxons, parsiveždami apdovanojimą namo ir tapdami pirmąją estu grupe, laimėjusia MTV apdovanojimą. Vaikinai neužmigo ant laurų ir toliau sunkiai dirbo, susuko dar tris vaizdo klipus ir išleido debiutinį albumą „Meet The Fucking Bedwetters“. Garsieji estai triukšmingai užbaigs kokybiškos alternatyvios muzikos projektą „Barcode“.

„Barcode“ programa:

Kaunas, naktinis klubas „Siena“ (Laisvės al. 93, Kaunas)

Vasario 24 d. – Alternative –  Stage Animal, Alive Way, My Favourite Gun

Kovo 3 d.  – Punk – Saint Oil Sand, Bedwetters (EST)

Vilnius, menų fabrikas LOFTAS (Švitrigailos g. 29, Vilnius):

Kovo 4 d. Sweetsalt, Bedwetters (EST)

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
Užsisakykite 15min naujienlaiškius