Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2011 05 18

Kauniečiai kviečiami skirti savaitgalį geriems darbams

,,Skirk savaitgalį geriems darbams“ – tokiu šūkiu „Kauno Jaunimo linijos“ savanoriai dar kartą kviečia kauniečius dalyvauti mokymuose apie savanorystę ir tapti „savaitgalio savanoriais“.
Įkrauk.lt nuotrauka
Įkrauk.lt nuotrauka / Įkrauk.lt reporterio nuotrauka
„Skirk savaitgalį geriems darbams“ – tokiu šūkiu „Kauno Jaunimo linijos“ savanoriai dar kartą kviečia kauniečius dalyvauti mokymuose apie savanorystę ir tapti „savaitgalio savanoriais“. „Savanorystės idėja tau įdomi, tačiau manai, kad esi per senas ar per jaunas, turi per mažai ar per daug laiko, esi per daug turtingas arba vos suduri galą su galu, todėl negali? NETIESA!“, – abejones išsklaidyti pasiryžę mokymų vadovai. Mokymuose, kurie vyks birželio 11-12 dienomis gali dalyvauti visi nepriklausomai nuo savo amžiaus, lyties, išsilavinimo, socialinės padėties, rasinių ar politinių pažiūrų. Svarbiausias dalykas, kurį turėtų atsinešti mokymų dalyviai yra noras ir gera valia. Mokymai vyks dvi dienas. Pirmąją mokymų dieną dalyviai turės galimybę susipažinti su savanoriška veikla ir ugdyti darbo grupėje įgūdžius, o antrąją – išbandyti savo jėgas smagioje ir prasmingoje savanoriškoje veikloje. Visi norintys dalyvauti mokymuose turi atsiųsti užpildytą anketą info@uztrauktukas.lt iki gegužės 30 dienos.  Anketą galima rasti adresu: www.uztrauktukas.lt. Iš atsiuntusiųjų anketas bus atrinkta 16 laimingųjų. Mokymus organizuoja asociacija „Kauno Jaunimo linija“. Ši emocinę paramą telefonu ir internetu teikianti tarnyba prisideda prie savanorystės skatinimo projektu „Mums rūpi“ ir kviečia skirti dvi dienas susipažinti su savanorystės idėjomis ir taip kartu paminėti Tarptautinius savanorystės metus.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius