-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2011 10 06

Kauno Vyturio vidurinėje mokytojų dienos proga pedagogai apdovanoti medumi

Spalio penktoji - tarptautinė mokytojų diena. Mokytojų dienos proga „Vyturio" katalikiškos vidurinės mokyklos (Taikos pr. 51) abiturientai ruošia šventę mokytojams.
/ Įkrauk reporterio nuotrauka
Temos: 1 Pedagogai

Spalio penktoji - tarptautinė mokytojų diena. Mokytojų dienos proga „Vyturio" katalikiškos vidurinės mokyklos (Taikos pr. 51) abiturientai ruošia šventę mokytojams.

Abiturientė Andželika Buivydaitė atskleidė, kad šventė prasidės nuo saksofono muzikos ir dovanėlių įteikimo mokytojams. Šiemet bus dovanojamos ne gėles, bet medus. Pasak abiturientės, mokytojams tai turėtų būti didelė staigmena. „Paruošėme mokytojams po stiklainiuką medaus ir rankų gamybos bitutes. Manau, juos turėtume nustebinti", - sako A. Buivydaitė. Idėja mokyklą simboliškai paversti aviliu, o mokytojus - darbštuolėmis bitutėmis įgyvendinama pirmą kartą. Tokia simbolika, pasak abiturientės, atskleidžia realų mokytojų vaidmenį mokykloje „Vyturio" vidurinėje. „Mokytojai, kaip bitutės darbininkės. Per visus metus dirbo, kad mes galėtume kopinėti medų - žinias",- teigia A. Buivydaitė.

12B klasės auklėtoja Ona Kazakevičienė džiaugiasi, kad vaikai - tokie kūrybingi, tikslo siekia kryptingai. „Žinojau, kad auklėtiniai turi fantazijos ir kruopštumo. Visgi, kai pamačiau po pamokų darant bitutėms sparnelius - pagalvojau, kad jų kūrybiškumui ribų nėra",- abiturientų pastangas džiaugsmingai prisimena O. Kazakevičienė. Tačiau tai dar ne visi šiųmetinių dvyliktokų darbai Mokytojų dienos proga. Abiturientai ves pamokaspradinių klasių mokiniams. Po jų - tikrieji mokytojai išvyks į ekskursiją po Šiluvą ir Kryžių kalną.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius