Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2012 09 20

Kazimiero Simonavičiaus universitetas kviečia studijuoti Antreprenerystę ir vadybą

Nuo šiandien Kazimiero Simonavičiaus universitetas (KSU) būsimuosius studentus kviečia rinktis perspektyvias Antreprenerystės ir vadybos bakalauro studijas.
/ Įkrauk reporterio nuotrauka

Nuo šiandien Kazimiero Simonavičiaus universitetas (KSU) būsimuosius studentus kviečia rinktis perspektyvias Antreprenerystės ir vadybos bakalauro studijas.

Antreprenerystė yra suprantama kaip gebėjimas kurti ar pastebėti gyvybingas verslo idėjas, inicijuoti jų įgyvendinimą, mobilizuoti tam reikalingus resursus, kurti naujas verslo įmones bei prisiimti su verslo plėtra susijusią riziką. Antreprenerystė kaip viena iš vadybos koncepcijų yra tikslingai orientuota į naujų įmonių (angl. start-ups) kūrimo ir vadybos poreikius ir dėl šios priežasties reikšmingai skiriasi nuo kitų vadybos modelių, skirtų brandžių įmonių vadybai. Plačiąja prasme antreprenerystė yra šiuolaikinės ekonomikos tipas, persmelkiantis visas sritis: mokslą, meną, kultūrą, socialinį gyvenimą.

Anot KSU prorektorės doc. dr. Austės Kiškienės, šios studijų programos absolventai įgis žinių ir kompetencijų, reikalingų dirbant brandžioje verslo įmonėje ar kitoje organizacijoje ir atliekant tokioms įmonėms/organizacijoms būtinas funkcijas, pvz. įgyvendinant plėtrą, kuriant ir įgyvendinant strateginį veiklos planavimą, kuriant ir diegiant naujus produktus (paslaugas ar projektus), vykdant inovacinę veiklą, įgyvendinant rinkodarą ir pan. Pasak prorektorės, antreprenerystės ir vadybos studijų programoje yra formuojami gebėjimai veikti sunkiai prognozuojamoje globalioje, multikultūrinėje ekonominėje ir socialinėje verslo aplinkoje ir tai leis absolventams dirbti tarptautinėse verslo kompanijose ir organizacijose.

Svarbu paminėti, kad Kazimiero Simonavičiaus universitetas glaudžiai bendradarbiauja su socialiniais partneriais - VšĮ „Saulėtekio slėnis", asociacija „Žinių ekonomikos forumas", Nacionaline kūrybinių ir kultūrinių industrijų asociacija, verslo įmonėmis. Šios partnerystės leis plėtoti profesinius, verslo ir mokslinius universiteto absolventų ryšius.

Antreprenerystės ir vadybos nuolatinių studijų trukmė yra 3,5 metų, pasirinkusiems ištęstines studijas jos truks 5 metus. Nuolatinių studijų kaina - 3850 Lt metams, ištęstinių studijų - 2670 Lt metams.

Šią studijų programą būsimieji studentai galėsi rinktis jau 2013 - 2014 m. m.

Kazimiero Simonavičiaus universitetas jau vykdo nuolatines bei ištęstines Kūrybinių ir kultūrinių industrijų bei Tarptautinės verslo teisės bakalauro studijas ir Teisės magistro studijas. Nuo 2013 metų rugsėjo ketinama vykdyti Pramogų ir turizmo, Verslo sociologijos bakalauro studijas, Ateities įžvalgų ir strateginio valdymo, Geostrategijos studijų, Kūrybos ekonomikos magistro studijas.

VIDEO: Studijų programa: Antreprenerystė ir vadyba | KSU

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius