Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2011 10 20

Klaipėdos miesto savivaldybės moterys meluoja geriau (video)

LR pilietis Gediminas užsirašė priėmimui pas Klaipėdos miesto administracijos direktorę Juditą Simonavičiūtę. Jis norėjo pasikalbėti dėl Klaipėdos miesto administracijos naikinamos ir savivaldybei didžiaja dalimi prikalusančios UAB „Pramogų parkas" bendrovės likvidavimo klausimų. Prašyme nurodė, jog su juo atvyks dar du asmenys.
/ Įkrauk reporterio nuotrauka

LR pilietis Gediminas užsirašė priėmimui pas Klaipėdos  miesto administracijos direktorę  Juditą Simonavičiūtę. Jis norėjo pasikalbėti dėl Klaipėdos miesto administracijos naikinamos ir savivaldybei didžiaja dalimi prikalusančios UAB „Pramogų parkas" bendrovės likvidavimo klausimų. Prašyme nurodė, jog su juo atvyks dar du asmenys.

2011m. spalio. 18d ~15val.10min,  Klaipėdos savivaldybės administracijos priėmimo metu savivadybės administracijos direktorė Judita Simonavičiūtė pasakė, kad į pokalbį atvykę asmenys  „eilinį kartą apgaudinėja ir visiškai kitiems tikslams nori gauti informaciją”. Paklausus,  kokiu būdu ji apgaudinėjama, ji atsakė, kad priėmimo prašyme parašyta, kad į susitikimą ateis vienas asmuo, taip pat nebesugebėjo nurodyti, kokiems „kitiems” tikslams bandoma išgauti informaciją. Po šitokių veiksmų LR Gediminas kreipėsi į vyriausiąją tarnybinės etikos komisiją jog būtų pradėtas tyrimas dėl Juditos Simonavičiūtės elgesio.

VIDEO: 2011 10 18 - "Klaipėdos miesto savivaldybės moterys meluoja geriau"

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
Užsisakykite 15min naujienlaiškius