-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2014 09 03

Kokia rugsėjo pradžia be „Trakinių partizanų“?

„Trakinių partizanų“ sąskrydžio organizatoriai rugsėjo pradžiai tradiciškai pateikia įdomią ir intelektualią programą. Jau rugsėjo 6 dieną, šeštadienį, visi neabejingi laisvės...
Renginio programa
Renginio programa

„Trakinių partizanų“ sąskrydžio organizatoriai rugsėjo pradžiai tradiciškai pateikia įdomią ir intelektualią programą. Jau rugsėjo 6 dieną, šeštadienį, visi neabejingi laisvės kovų istorijai, atvirai diskusijai, nuoširdžiam bendravimui ir poilsiui gamtoje yra kviečiami atvykti į nuostabų Anykščių krašto kampelį – Trakinių kaimą. Kaip ir kiekvieną rugsėjį Virintos upės vingyje prie senųjų kaimo kapinaičių virs aktualios diskusijos praeities ir nūdienos temomis, vyks naujausių dokumentinių filmų peržiūra, knygų bei parodų pristatymas, susirinkusiųjų kvapą užgniauš karo rekonstruktorių ir Lietuvos kariuomenės pasirodymai. Šių metų renginyje daug dėmesio bus skiriama karui Ukrainoje – todėl „Trakinių partizanai“ kalbės apie  ukrainiečių laisvės kovas po Antrojo pasaulinio karo ir dabar. Vakarinėje sąskrydžio programoje išgirsime lyriškąsias „Obelijos“ ir Jono Čepulio dainas.
„Trakinių partizanai“ jau nuo 2005 metų organizuoja renginius, kuriais siekiama naujomis ir patraukliomis formomis skatinti domėtis Lietuvos istorija bei pagerbti visus kovojusius dėl Lietuvos nepriklausomybės.
Kviečiame pasirinkti partizanišką slapyvardį, pasidabinti lietuviška ar ukrainietiška simbolika ir rugsėjo 6 dieną atvykti į Trakinius.

Daugiau informacijos: 

Organizatoriai

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius