2013 04 09

Konferencijoje diskutuos apie nematomą teisininko gyvenimo pusę

Šį penktadienį, balandžio 12-ąją, Vytauto Didžiojo universiteto Mažojoje salėje vyks konferencija, skirta įgyvendinti tradicinį Europos studentų teisininkų asociacijos Vytauto...

Šį penktadienį, balandžio 12-ąją, Vytauto Didžiojo universiteto Mažojoje salėje vyks konferencija, skirta įgyvendinti tradicinį Europos studentų teisininkų asociacijos Vytauto Didžiojo universiteto filialo ELSA VDU renginį „Nematoma teisininko profesijos pusė“.

Šio renginio pagrindinis tikslas – suteikti studentams žinių apie specifinius teisininko profesijos ypatumus, apie kuriuos universitete retai galima išgirsti. Šiais metais konferencijoje bus analizuojami studentams teisininkams (ir ne tik jiems) itin aktualūs klausimai: universiteto vaidmuo rengiant teisininkus, egzaminavimo ir atrankos į teisines profesijas aktualijos, problemos ir perspektyvos. Šiomis temomis pasisakys trijų teisininkus ruošiančių universitetų atstovai, teisininkai-praktikai, įstatymų leidžiamosios valdžios atstovai.

Konferencijos pradžia – 10 valandą.

 

ELSA yra didžiausia pasaulyje nepriklausoma, nepolitinė, ne pelno siekianti teisės studentų asociacija, jungianti daugiau kaip 30 000 teisės studentų bei jaunųjų teisininkų iš daugiau kaip 220 universitetų visoje Europoje. Šiuo metu ELSA narėmis yra 42 valstybės.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Įsirenkite šildymą oras–vanduo ir gaukite kompensaciją net iki 70 proc.
Reklama
Kas svarbu įrengiant biurą: keturios interjero dizaino tendencijos
Reklama
Pavasario savaitgaliams ar atostogoms – laikas pajūryje: ne tik pailsėsite, bet ir sustiprinsite sveikatą
Reklama
Norintiems investuoti į NT projektų plėtrą – kaip išsirinkti projektą pagal paskirtį?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius