Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2013 02 27

Konkursas: fotografuok žemėn nutįsusius varveklius ir laimėk prizus!

Rodos, pagaliau po truputį grįžtant pavasariui kiekvieno nuotaika gerėja – darbo dieną norisi sutrumpinti ir lėkti į lauką, šiltus drabužius ir vėl padėti į tamsiausią spintos...
Temos: 1 Varveklis

Rodos, pagaliau po truputį grįžtant pavasariui kiekvieno nuotaika gerėja – darbo dieną norisi sutrumpinti ir lėkti į lauką, šiltus drabužius ir vėl padėti į tamsiausią spintos kampą. Tačiau atšilę orai neša ne tik džiaugsmus – gerą nuotaiką, iš žiemos miego atgijančią gamtą, šiltus orus ir saulės spindulius – bet ir pavojus: nuo langų, palangių ir namų stogų vienas po kito žemėn kristi ima šilumą pajautę varvekliai, keliantys grėsmę praeiviams.

Žemėn krintantys varvekliai kasmet atneša aukų: ne vietoje ir nelaiku ėję žmonės būna sužaloti, ne vietoje ir nelaiku pastatyti automobiliai – sudaužyti. Deja, nekiekvienu varvekliu pavyksta pasirūpinti iš anksto ir ne apie kiekvieną jų – įspėti.

Ikrauk.lt kviečia skaitytojus fotografuoti virš galvų nutįsusius varveklius – didelius ir mažus, grėsmingus ir nelabai. Savo nuotraukomis kviečiame ne tik įspėti apie grėsmę, bet ir parodyti jų grožį, o įspūdingiausių varveklių fotografijų autoriams žadame prizus.

Savo užfiksuotas varveklių nuotraukas siųskite redakcijai adresu konkursui@ikrauk.lt. Fotografijų laukiame visą savaitę – iki kovo 6 dienos. Visas varveklių nuotraukas galėsite išvysti ikrauk.lt puslapyje publikuojamoje skaitytojų sukurtoje galerijoje, taip pat – pagrindiniame 15min.lt puslapyje.

Jau kovo 7-ąją pažadame paskelbti, ką bendru redakcijos sutarimu imsime ir apdovanosime, idant pavasaris prasidėtų dar nuotaikingiau. 

 

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius