-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2011 06 20

Konkursas „Joninės 2011“

Artėjant pačiai trumpiausiai vasaros nakčiai – Joninėms – ikrauk.lt skelbia konkursą: skaitytojų portale pasidalinkite savo įspūdžiais iš Joninių šventės ir laimėkite leidyklos „Obuolys“ išleistą Sabine Ebert knygą „Pribuvėjos išpažintis“.
/ Įkrauk reporterio nuotrauka

Artėjant pačiai trumpiausiai vasaros nakčiai – Joninėms – ikrauk.lt skelbia konkursą: skaitytojų portale www.ikrauk.lt pasidalinkite savo įspūdžiais iš Joninių šventės ir laimėkite leidyklos „Obuolys“ išleistą Sabine Ebert knygą „Pribuvėjos išpažintis“.

Galbūt šįmet sukūrėte didesnį Joninių nakties laužą nei kada nors anksčiau? Vykote iškylauti? Ieškojote paparčio žiedo ir jums pasisekė? Įdomiai ir kitoniškai pasveikinote pažįstamus Jonus ar Janinas? O galbūt gyvenate užsienyje ir Joninės šventėte kartu su lietuvių bendruomene? Pasidalinkite savo pasakojimais, įspūdžiais, fotografijomis ar filmuota medžiaga! Kraukite naujienas portale ikrauk.lt ir galbūt jūs tapsite tuo laiminguoju, kurį mes apdovanosime!

Skelbkite savo naujienas iki birželio 25-osios ir jau 26-ąją sužinosime, kieno pasakojimas tapo pačiu įdomiausiu!

Irmanto Gelūno nuotr.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius