Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2011 10 06

KONKURSAS: Lietuvos-Kinijos santykių ateitis studentų akimis!

Visi Lietuvos studentai kviečiami atskleisti savo ateities viziją. Lietuvos ir Kinijos santykių 20-mečiui pažymėti rengiamas esė konkursas studentams „Žvilgsnis į ateitį: Kinijos ir Lietuvos santykiai po 20 metų".
/ Įkrauk reporterio nuotrauka

Visi Lietuvos studentai kviečiami atskleisti savo ateities viziją. Lietuvos ir Kinijos santykių 20-mečiui pažymėti rengiamas esė konkursas studentams „Žvilgsnis į ateitį: Kinijos ir Lietuvos santykiai po 20 metų". Savo darbus siųsti konkursui galite jau nuo spalio 1 dienos!

Geriausio darbo autoriui bus suteikta galimybė tapti specialios tarpinstitucinės Kinijos - Lietuvos santykių darbo grupės nariu ir kartu kurti Lietuvos-Kinijos santykių strategiją. Konkurso organizatoriai - Lietuvos-Kinijos forumas ir partneriai Užsienio reikalų ministerija bei Kinijos Ambasada Lietuvoje.

Esė darbai bus vertinami kompetentingos komisijos, kurią sudaro skirtingų valstybės institucijų ir organizacijų atstovai. Bus atsižvelgta į esė originalumą, kūrybiškumą, pasiūlymų įvairovę, gebėjimo kritiškai vertinti bei žinių pritaikymą.

Konkursu siekiama skatinti studentus aktyviai reikšti, formuoti savo nuomonę tarptautiniais politiniais, verslo, logistikos, akademinių plėtros strateginiais partnerystės klausimais. Studentų esė darbai drauge su dalyvio anketa laukiami nuo spalio 1 iki spalio 20 d. el. paštu konkursas@konkursas.eu.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
Užsisakykite 15min naujienlaiškius