-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2011 05 04

Konkursas: su „Pasaka“ į Veneciją!

Myli gerą kiną? Norėtum į Venecijos kino festivalį? Kino teatras „Pasaka“ ir „Įkrauk“ suteikia šansą tapti Venecijos kino festivalio jaunųjų kinomanų komisijos nariu!
Įkrauk.lt nuotrauka
Įkrauk.lt nuotrauka / Įkrauk.lt reporterio nuotrauka
Temos: 1 Venecija

Myli gerą kiną? Norėtum į Venecijos kino festivalį? Kino teatras „Pasaka“ ir „Įkrauk“ suteikia šansą tapti Venecijos kino festivalio jaunųjų kinomanų komisijos nariu. Jei tau nuo 18 iki 25-erių, gegužės mėnesį pažiūrėk filmą „Pasakoje“, išsaugok bilietą ir parašyk trumpą (bet, žinoma, gerą) filmo recenziją.

Įkelk recenziją į ikrauk.lt kartu su atsakymais į žemiau pateiktus klausimus. Nepamiršk prisegti ir savo nuotraukos. Konkursas tęsiasi iki gegužės 20 d. Geriausios, įdomiausios ir pasakiškiausios recenzijos autorių išrinkęs kino teatras „Pasaka“ suteiks galimybę vykti į Venecijos kino festivalį, kuris vyks rugpjūčio 31– rugsėjo 11 d. Čia kartu su kitais 26 kino mėgėjais iš Europos Sąjungos šalių galėsi žiūrėti filmus, dalyvauti diskusijose su režisieriais ir rašyti bendrą festivalio dienoraštį. P.S. Akreditacija, kelionė ir gyvenimas Venecijoje tau nieko nekainuos. Pasaka, ne kelionė!

Konkursą organizuoja nekomercinius kino teatrus vienijanti organizacija „Europa Cinemas“, bendradarbiaudama su Europos Parlamentu. Kino teatras „Pasaka“ yra organizacijos „Europa Cinemas“ narys.

Dalyvio anketa

1. Tavo vardas, pavardė, el. paštas ir tel. numeris (kontaktiniai duomenys nebus skelbiami tinklalapyje) ir data, kada žiūrėjai recenzuojamą filmą.

2. Kas, tavo nuomone, yra geras kinas?

3. Apibūdink trimis žodžiais Europos kiną.

4. Jei būčiau režisierius, būčiau (įrašyti), nes...

5. Kai liūdžiu, žiūriu...

Tavo filmo, matyto gegužės (įrašyti) dieną „Pasakoje“, recenzija (ne daugiau 400 žodžių).

Išsamiai apie konkursą:

1. Gegužės mėnesį pažiūrėjęs filmą „Pasakoje“, ir išsaugojęs bilietą, parašai filmo recenziją (iki 400 žodžių) ir kartu su dalyvio anketa įkeli ją į ikrauk.lt iki gegužės 20 d. Prisegi savo nuotrauką. Gero kino mėgėjo recenzija turi būti parašyta sklandžia, taisyklinga lietuvių kalba.

2. Konkurse gali dalyvauti, jei tau nuo 18 iki 25-erių, puikiai rašai ir kalbi ne tik lietuvių, bet ir anglų kalba, gali keliauti į Veneciją šių metų rugpjūčio 31– rugsėjo 11 d. ir esi atviras, bendraujantis ir, be abejo, kiną bei „Pasaką“ mylintis žmogus.

3. Iš visų konkurso dalyvių kino teatras „Pasaka“ išrinks du. Dar vienas dalyvis į finalą pateks sulaukęs daugiausia ikrauk.lt skaitytojų balsų.

4. Kinomaną, kuris važiuos į Venecijos kino festivalį, išrinks organizacijos „Europa Cinemas“ komisija. Visi trys finalistai turės pateikti savo CV, trumpą motyvacinį laišką ir trijų scenų aprašymus iš trijų skirtingų neseniai matytų filmų (daugiausia po penkis sakinius kiekvienam filmui). Dėmesio: visa tai turės būti parašyta anglų kalba. Šia kalba festivalyje bendraus visi žiuri nariai.

5. Nuvykus į festivalį, tu, kartu su kitais žiuri nariais, peržiūrėsi visus programos „Venecijos dienos“ filmus, dalyvausi diskusijose su filmų kūrėjais, rašysi specialų festivalio dienoraštį, nominuosi geriausius filmus specialiems prizams.

6. Konkurso organizatoriai laimėjusiam kinomanui apmoka kelionę ir gyvenimo Venecijoje išlaidas. Tačiau tai – tik smulkmena, palyginus su įspūdžiais, kuriuos patirsi, ir žiniomis, kurias įgysi.

7. Kiti du finalistai bus apdovanoti „paguodos“ prizais, kuriuos įsteigs kino teatras „Pasaka“.

Sėkmės konkurse! Turintiems klausimų ar pastebėjimų visuomet atviros durys el.paštu pasaka@kinopasaka.lt

„Scanpix nuotraukos, ikrauk.lt reporterių Daliaus Baranausko ir Adomo Jablonskio vaizdo medžiaga.

VIDEO: Kelionė į Venecijos kino festivalį
VIDEO: Konkursas: su „Pasaka" į Veneciją!

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius