-50% metinei prenumeratai. Velykų dovana!
Prenumeruoti
2014 02 17 /18:19

Kovos dėl viešbučio animatoriaus darbo: pirmoji atranka Lietuvoje, stebint darbdaviams iš Ispanijos

Iškart po Valentino dienos, vasario 15-ąją, jaunimas iš visos Lietuvos sugužėjo į pirmąją Lietuvoje viešbučių animatorių atranką ir susitiko su tiesioginiais darbdaviais iš...
Viešbučių animatorių atranka
Viešbučių animatorių atranka

Iškart po Valentino dienos, vasario 15-ąją, jaunimas iš visos Lietuvos sugužėjo į pirmąją Lietuvoje viešbučių animatorių atranką ir susitiko su tiesioginiais darbdaviais iš Ispanijos. 6 komisijos nariai, 36 drąsiausi dalyviai ir 6 valandos intensyvios atrankos.

Viešbučių animatorių profesija yra dar labai mažai žinoma Lietuvoje. Lietuviams animatoriai asocijuojasi su animacinių filmukų piešėjais, tačiau keliautojai žino: viešbučio animatorius, tai prabangių viešbučių („resorts“) pasididžiavimas ir būtinybė, tai poilsinės ir pramoginės veiklos organizatorius, koordinatorius ir vykdytojas.

Atvykę į atranką kandidatai jau žinojo, jog animatorių atranka labai skiriasi nuo paprasto darbo pokalbio, nes ji yra maksimaliai praktinė. Pirmoje dalyje būsimieji animatoriai atlikinėjo komandines užduotis, rodė savo šokių, kūrybiškumo, vaidybos gebėjimus. O antroje turėjo individualius praktinius pokalbius prie „trijų stalų“.

Lietuviai tikrai sugebėjo maloniai nustebinti ispanus savo įvairių kalbų mokėjimu, temperamentu ir pasiruošimu. Po atrankos dalyvė Agnė džiūgavo: „Mums patiko, daugiau tokiu kastingu Lietuvoje!“. Vilnietė Ieva tik išėjusi iš atrankos salės parašė organizatoriams laišką:

„Paprastai po „egzaminavimų„ išeini drebančiom kojom, rankom, praradęs kalbos dovaną ir vos gaudydamas orą. Tačiau Jūsų organizuojama atranka „pakrovė“ milžiniška doze  energijos, geros nuotaikos ir šypsenų...“ .

„Viskas šaunu, šiuo metu aišku tik viena – dar yra kur tobulėti kiekvienam :))“  – vertino kaunietis Lukas.

Lietuvių šį pavasarį laukia dar dvi atrankos, kuriose jie galės pretenduoti į animatorių darbo pozicijas Graikijoje, Kipre, Egipte, Žaliajame Kyšulyje, Dominikos Respublikoje ir net Brazilijoje!

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Įsirenkite šildymą oras–vanduo ir gaukite kompensaciją net iki 70 proc.
Reklama
Kas svarbu įrengiant biurą: keturios interjero dizaino tendencijos
Reklama
Pavasario savaitgaliams ar atostogoms – laikas pajūryje: ne tik pailsėsite, bet ir sustiprinsite sveikatą
Reklama
Norintiems investuoti į NT projektų plėtrą – kaip išsirinkti projektą pagal paskirtį?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius