Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2011 08 19

Kritikos sulaukusių krepšinio marškinėlių autorius: „Pasijuokti iš savęs nėra blogo tono ženklas“

Ikrauk.lt skaitytojas, sukūręs daug priešiškų komentarų sulaukusius krepšinio sirgalių marškinėlius, kreipėsi į redakciją norėdamas apginti savo poziciją. Jis redakcijai parašė laišką.
/ Įkrauk reporterio nuotrauka

Ikrauk.lt skaitytojas, sukūręs daug priešiškų komentarų sulaukusius krepšinio sirgalių marškinėlius, kreipėsi į redakciją norėdamas apginti savo poziciją. Štai ką jis rašė redakcijai:

„Sveiki, šių metų rugpjūčio 12 dieną įvairiuose interneto portaluose buvo išspausdintas straipsnis apie neva Lietuvą ir krepšinį pašiepiančius marškinėlius. Manau, kad kaip šių marškinėlių autorius, turiu teisę į žodį, kadangi susilaukta ganėtinai daug prieštaringų nuomonių, komentarų.

Visų pirma, noriu paminėti, kad anglų šnekamojoje kalboje žodis „baller" reiškia žmogų, geriau už kitus valdantį kamuolį. Krepšinio žvaigždės dažnai vadinamos šiuo sinonimu, kaip pavyzdžiui, „Arvydas Sabonis used to be a great baller" (Arvydas Sabonis buvo puikus krepšininkas).

Antra, ne aš sugalvojau, kad žodis „balls" anglų kalboje reiškia ir sėklides, ir kamuolius. Iš to ir gimė žaisminga frazė, kurią tiesiog iliustravau. Tikiuosi šis pranešimas apmalšins norą muštis, o patys marškinėliai sukels šypseną ir primins, kad pasijuokti iš savęs nėra blogo tono ženklas.

Pagarbiai, Marškinėlių autorius“

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius