Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2010 10 19

Kviečia VDU ralio taurė!

Vytauto Didžiojo universitetas kviečia 10–12 klasių moksleivius burti komandas ir registruotis linksmybėms, kurių metu moksleiviai smagiai ir turiningai praleis laiką bei susipažins su universitetu.
Įkrauk.lt nuotrauka
Įkrauk.lt nuotrauka / Įkrauk.lt reporterio nuotrauka

Vytauto Didžiojo universitetas (VDU) kviečia 10–12 klasių moksleivius burti komandas ir registruotis linksmybėms, kurių metu moksleiviai smagiai ir turiningai praleis laiką bei susipažins su universitetu. Lapkričio 12 d. visos užsiregistravusios moksleivių komandos turės galimybę garsinti mokyklos vardą „VDU ralio taurės“ varžybose.

Moksleivių laukia tikrai turininga diena – įvairios šarados, nukreipsiančios vis į kitas VDU ir Kauno centro vietas bei atskleisiančios įdomių faktų. O dalyvių sumanumas bus tikrinamas atliekant išradingumo reikalaujančias užduotis. Iš anksto varžyboms ruoštis nereikės, tik su savimi kiekviena komanda turės atsinešti fotoaparatą.

Visi „VDU ralio taurės“ dalyviai bus apdovanoti. Jų laukia dalyvavimą renginyje primenančios dovanėlės, o nugalėtojų – vertingi prizai, laimėtas paskaitų ciklas mokyklai, padėkos, ir, žinoma, mokyklai garbę atnešianti tikra VDU ralio taurė. Moksleivių komandos narių ir juos lydinčio mokytojo registracija vyksta iki lapkričio 5 d. paspaudus nuorodą http://www.publika.lt/apklausa-15-4cb56a02c9ba6.html.

Moksleiviams dalyvaujant varžybose, mokytojai taip pat nenuobodžiaus – jų laukia VDU lektorių paskaitos, galimybė pabendrauti su dėstytojais bei studentais. „VDU ralio taurę“ organizuoja VDU Studijų marketingo tarnyba. P.S. Automobilių neprireiks.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius