-50% metinei prenumeratai. Velykų dovana!
Prenumeruoti
2011 03 10

Laila ieško namučių (nuotraukos)

Keturių mėnesių nedidukė kalytė Laila ieško jaukių ir šiltų namų.
Įkrauk.lt nuotrauka
Įkrauk.lt nuotrauka / Įkrauk.lt reporterio nuotrauka

Pastebėjau, kad kiti mano konkurentai tokie puikūs oratoriai save pristatydami potencialiems šeimininkams, bet aš miestietė ūkiškai pasakysiu: mane vadina Laila (galimi ir kiti variantai), esu 4 mėn., nedidukė, smulkiom žaviom pėdutėm, dailiai vizginanti uodegytę, gilaus žvilgsnio, kupina meilės ir lojalumo, nes nepraradau vilties surasti žmogų, kuriam aš reikalinga su savo trūkumais ir privalumais.

Esu gero charakterio: nesu įkyri globėjai, nesibaru ant jos vaikučio net tada, kai man neleidžia ramiai mėgautis mėsyte, mėgstu ilgą pietų miegelį, ramiai miegu ir naktį, nesidomiu namų baldais, dekoracijomis ar namų technika, manęs nepykina tolimos kelionės automobiliu, nesu išranki maistui (paįvairinimui tinka ir kruopų košė), esu kantri ir „reikaliukus“ atlieku jau esant rimtam pagrindui (dar mokausi daryti lauke), aploju svečią, nes vadovaujuosi patarle „devynis kartus pamatuok, o dešimtą – kirpk“, o ir kaip kitaip aš pasakysiu, kad čia jau mano TIKRI namai ir aš jau laiminga!

P.S. apie mane reikia ne skaityti, bet jausti mano buvimą greta, o jei norite apie mane paklausti, skambinkite telefonu:  8 671 85237 (Roberta).

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Įsirenkite šildymą oras–vanduo ir gaukite kompensaciją net iki 70 proc.
Reklama
Kas svarbu įrengiant biurą: keturios interjero dizaino tendencijos
Reklama
Pavasario savaitgaliams ar atostogoms – laikas pajūryje: ne tik pailsėsite, bet ir sustiprinsite sveikatą
Reklama
Norintiems investuoti į NT projektų plėtrą – kaip išsirinkti projektą pagal paskirtį?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius