Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2011 07 14

Lenkų sirgaliai Kaune užpuolė laidos „Sąžinės balsas“ filmavimo komandą (video)

Kauną šturmuojantys užsieniečiai futbolo sirgaliai tik ir ieško kur „pasikasyti kumščius". Laidos „Sąžinės balsas" komanda viduryje miesto buvo užpulta.
/ Įkrauk reporterio nuotrauka
Temos: 1 Kas vyksta Kaune

Kauną šturmuojantys užsieniečiai futbolo sirgaliai tik ir ieško kur „pasikasyti kumščius". Laidos „Sąžinės balsas" komanda viduryje miesto buvo užpulta.

Socialinis eksperimentas „Sąžinės balsas" – tai laida, inscenizuojanti nusikaltimus ir fiksuojanti aplinkinių reakciją. Ketvirtadienio popietę filmuojama viena iš situacijų – rankines vagystė – baigėsi grumtynėmis su užsienio sirgaliais.

Vienoje iš situacijų suvaidinęs aktorius, papuolė į aršiai nusiteikusių užsieniečių rankas. Beginklį jaunuolį, užpuolę trise ėmė spardyti ir trankyti rankomis. Filmavimo komanda ne iš karto sugebėjo atskirti įsiaudrinusius vyriškius nuo jauno vaikino. Nekalbėdami lietuviškai, šie net ir nebandė aiškintis kas vyksta, tiesiog džiaugėsi gavę progą sumušti dar vieną lietuvį.

Galiausiai paaiškinus, jog yra filmuojama laida, sirgaliai aprimo, tačiau pamatę kameras nudžiugo, jog šis jų „žygdarbis" buvo nufilmuotas. Pro šalį ėję jų tautiečiai ir matę situaciją, palydėjo „didvyrius" aplodismentais ir palaikymo šūksniais.

VIDEO: Lenkų sirgaliai Kaune

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius