Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2011 03 25

Linksmai į pasaulį žengianti Runcė ieško gyvenimo draugo! (nuotraukos)

3 mėn. draugiška kalytė, kuri atsiliepia kviečiama net dviem vardais, ieško mylinčio šeimininko.
Įkrauk.lt nuotrauka
Įkrauk.lt nuotrauka / Įkrauk.lt reporterio nuotrauka

Runcės pasakojimas apie save:

Gimiau 2010 m. gruodžio 13 d. Kaune, 8 vaikų vadoje. Visi mano broliukai ir sesutės seniai pradėjo savarankišką gyvenimą, o aš dar tebegyvenu su mama ir aukle. Turiu vieną talentą – sužadinti meilę iš pirmo žvilgsnio kiekvienam, kuris mane pamato. Galbūt tai yra dėl mano akių, galbūt – dėl marmurinio rašto, gal dėl „runciško“ kūno sudėjimo, o gal todėl, kad į pasaulį visada einu vizgančia uodega ir kiekvieną naujai sutiktą žmogų priimu kaip draugą.

Beje, ilgą laiką mano vardas ir buvo Draugė, todėl dabar atbėgu kviečiama tiek vienu, tiek kitu vardu. Tokį vardą buvau gavusi todėl, kad beprotiškai mėgstu bendrauti, žaisti ar tiesiog sėdėti šalia, nebeįsivaizduoju savo gyvenimo be mylinčio žmogaus (žmogus – geriausias šuns draugas). Taip pat mėgstu dūkti su savo mama ir net katė mane pripažįsta!

Domiuosi viskuo, kas juda, kruta, mėgstu morkas, razinas, moliūgų sėklas, o labiausiai – gerą kompaniją. Jei manai, kad gali būti manęs vertas draugas – paskambink.

Beje, jau dabar (būdama 3 mėn.) sveriu 5 kilogramus, augsiu iki kelių, o globėja sakė, kad mane labai gera apsikabinti miegant...

Skambinti Rūtai tel.: 8 602 18220. Kaunas,Vilnius. Dėl kitų miestų galima tartis.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius