2010 10 10

„LivIn“ – naujai iškepta vieta gurmanams

Vėjuotą ketvirtadienio vakarą, keliavau į naujojo restorano „LivIn“ atidarymą, kuris įsikūręs miegamajame rajone, Perkūnkiemyje. Kvietimuose buvo žadamas vakaras su gyva muzika,...
Įkrauk.lt nuotrauka
Įkrauk.lt nuotrauka / Įkrauk.lt reporterio nuotrauka

Vėjuotą ketvirtadienio vakarą, keliavau į naujojo restorano „LivIn“ atidarymą, kuris įsikūręs miegamajame rajone, Perkūnkiemyje. Kvietimuose buvo žadamas vakaras su gyva muzika, vedėju Dainiumi Martinaičiu, „Šok su manimi“ projekto dalyviais.

Privažiavęs, nesunkiai radau „LivIn“ restoraną. Fakelais apšviestas įėjimas, prie durų pasitinka žavi šviesiaplaukė padavėja ir palydi iki rūbinės, sūlomas baltas ir raudonas vynas, putojantis vynas ir įvairūs degustaciniai patiekalai. Vietoj visų „Šok su manimi“ dalyvių, jų buvo tik keletas, užtat kitų verslo ir pramogų pasaulio atstovų buvo tikrai nemažai, provokuojančiai atrodė ir į vakarėlį atvažiavusi advokatė Svetlana Pronina, verslininkas Žilvinas Grigaitis, scenos džentelmenas Sasha Song, laidų vedėja Skaiva Jasevičiūtė ir daugelis kitų.

Didelis dėmesys buvo skirtas būtent patiekalų pristatymui. Padavėjos vieną po kito siūlė paragauti karštų ir šaltų patiekalų iš žuvies, vištienos, jautienos ir kt. Įspūdingai atrodė vaisių prikrautos vazos ir sūrių rinkiniai. Pabandysiu įvertiniti tai, ką ragavau tą vakarą:

Cezario salotos su šoninės skrebučiais – nuostabaus skonio. Cezario padažą čia gamina patys virėjai, pateikta buvo nedidelėse lekštutėse, atrodė įspūdingai, skonis irgi nenuvylė. 9 iš 10.

Jautienos karpačio – pateiktas mažose baltose, kvadratinėse lekštutėse, iš karto suabejojau, ar noriu paragauti siūlomą žalios mėsos užkandį, bet pasiryžau. Niekada nebūčiau pagalvojęs, kad prie pateikto karpačio taip derės degtinės padažas, nustebino virėjų išradingumas. 10 iš 10.

Midijos užkeptos sūriu – norėjosi tik daugiau česnakėlio, bet iš emės patiekalas nenustebino. 7 iš 10.

Naminiai koldūnai – visai, kaip pas močiutę kaime. Fantastiška. Iš patikimų šaltinių sužinojau, kad koldūnus restorane „LivIn“ daro patys virėjai. Bravo jiems. 10 iš 10.

Kadangi jau sočiai buvau pamalonintas, kitų patiekalų neragavau, bet kartu besilinksmindami žmonės sakė, jog skaniau ir būti negali.

S.Pronina buvo nustebinta patiekalais ir jai labai patiko, Sasha Song sakė eis čia valgyti sušių ir koldūnų, kurie jam patiko labiausiai. „Tik sojos padažiuko man pritrūko, bet esu įsitikinęs, kad čia apsilankęs gausiu ir sojos padažą, kurį čia gamina patys virėjai“ – teigė dainininkas.

Be to, restorane kiekvieną rytą galima mėgautis jų pačių pagamintomis bandėlėmis ir pyragaičiais.

Taip aš su draugais praleidau ketvirtadienio vakarą ir tikrai ne paskutinį kartą. Esame patenkinti, o kartu ir nustebinti, kad miegamajame rajone gali „slėptis“ tokia lounge stiliaus vieta, su išskirtiniais virtuvės prieskoniais.

Teksto autorius: skruzdeliukas

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Įsirenkite šildymą oras–vanduo ir gaukite kompensaciją net iki 70 proc.
Reklama
Kas svarbu įrengiant biurą: keturios interjero dizaino tendencijos
Reklama
Pavasario savaitgaliams ar atostogoms – laikas pajūryje: ne tik pailsėsite, bet ir sustiprinsite sveikatą
Reklama
Norintiems investuoti į NT projektų plėtrą – kaip išsirinkti projektą pagal paskirtį?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius