-50% metinei prenumeratai. Velykų dovana!
Prenumeruoti
2011 09 02

MAXIMA loterija: žioplos klaidos?

Puiki visi žinome MAXIMA loteriją SIRGALIZUOKIS MAXIMALIAI, nes daugelis iš mūsų beveik visą vasarą MAXIMOS kasose gaudavo nutrinamus trispalvius loterijos bilietus.
/ Įkrauk reporterio nuotrauka

Puiki visi žinome MAXIMA loteriją SIRGALIZUOKIS MAXIMALIAI, nes daugelis iš mūsų beveik visą vasarą MAXIMOS kasose gaudavo nutrinamus trispalvius loterijos bilietus. Tikrai nežiūrėjau į juos rimtai, bet susikaupė nemaža šūsnis ir pagalvojau, kad verta užsiregistruoti.

Svarbu buvo išsiaiškinti, iki kada galima registruotis ir ko galima iš to tikėtis. Kaip supratau iš teksto po registracijos forma, tai tikėtis jau neverta nieko, nors registruotis dar galima. Parašyta taip: "Kitas lošimas vyks: rugsėjo 5d.", pamaniau - puiku, gal pavyks ką nors laimėti. Tačiau šalia radau kitą užrašą: „Visi bilietai dalyvauja laimėtojų traukime visą žaidimo laikotarpį - nuo liepos 30d. iki rugsėjo 4d.", tad, suprask, po rugsėjo 4 d. bilietai jau nebedalyvauja loterijoje ir žaidimo laikotarpis bus pasibaigęs. Kas tada dalyvauja rugsėjo 5 d. lošime?

Pamaniau, kad reikia susirasti žaidimo taisykles ir galbūt ten jau viskas bus parašyta tvarkingai. Tame pačiame tinklalapyje www.sirgalizuokis.lt randu ir taisykles, bet ten su datom dar kita tvarka: „Gavus bilietą su užrašu REGISTRUOKIS, pirkėjai registruojasi www.sirgalizacija.lt... ne vėliau kaip iki 2011 m. rugsėjo 5 d. ir gali laimėti..." Taigi registracija iki 5 dienos, bet tai kaip tada su 5 dienos lošimu? Juk valandos nenurodytos? Lošimas įvyks dar nesibaigus registracijos laikui?

Skaitau toliau taisykles ir randu: „Prizai ištraukiami atsitiktine tvarka 2011 m. rugpjūčio 8, 16, 22, 29 d. ir rugsėjo 6 d.". Beje, ant visų bilietų parašyta, kad registruotis galima tik iki 4 d. Tai kaip yra iš tikrųjų?

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Įsirenkite šildymą oras–vanduo ir gaukite kompensaciją net iki 70 proc.
Reklama
Kas svarbu įrengiant biurą: keturios interjero dizaino tendencijos
Reklama
Pavasario savaitgaliams ar atostogoms – laikas pajūryje: ne tik pailsėsite, bet ir sustiprinsite sveikatą
Reklama
Norintiems investuoti į NT projektų plėtrą – kaip išsirinkti projektą pagal paskirtį?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius