Iki -60% prenumeratai. Išskirtinis gegužės pasiūlymas.
Išbandyti
2012 01 04

Midijomis apsinuodijusio pirkėjo istorija privertė „Maximą“ tikrinti produktų kokybę

Pagaliau šventės baigėsi, tačiau nesibaigė vargai dėl nekokybiško maisto pardavinėjimo populiariausiame parduotuvių tinkle „Maxima“. 2012 01 02 Panevėžyje, Klaipėdos g. 92 esančioje „Maximos“ parduotuvėje buvo pirktos virtos šaldytis midijos. Nors etiketėje rašoma, kad jos jau apdorotos, tačiau dar namuose buvo apdorojamos apie 40 min.
/ Įkrauk reporterio nuotrauka

Pagaliau šventės baigėsi, tačiau nesibaigė vargai dėl nekokybiško maisto pardavinėjimo populiariausiame parduotuvių tinkle „Maxima“. 2012 01 02 Panevėžyje, Klaipėdos g. 92 esančioje „Maximos“ parduotuvėje buvo pirktos virtos šaldytis midijos. Nors etiketėje rašoma, kad jos jau apdorotos, tačiau dar namuose buvo apdorojamos apie 40 min. Dėl sugedusio maisto pardavinėjimo šioje parduotuvėje pasekmės buvo skaudžios. Midijas valgęs asmuo po kelių valandų atsidūrė intensyviosios terapijos skyriuje dėl ūmaus apsinuodijimo maistu. Išvados: „Maxima“ apvylė žmones ir dėl nekokybiško maisto privertė kęsti skausmus.

Ikrauk.lt redakcija kreipėsi į „Maxima“ atstovę spaudai Olgą Malaškevičienę su tikslu gauti bendrovės komentarą. „Dėl šio produkto į mus klientai nesikreipė. Gavę Jūsų informaciją skubiai patikrinome šaldytų Čilinių midijų su kiautais partiją pirkėjo nurodytoje ir kitose mūsų parduotuvėse – patikrintos midijos atitiko kokybės reikalavimus. Kliento skundą persiuntėme ir šio produkto tiekėjui, kuris savo ruožtu šiuo metu atlieka laboratorinius patikrinimus. Artimiausiu metu gavę šių tyrimų duomenys, būtinai informuosime apie rezultatus“, - sakė redakcijai O.Malaškevičienė.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Benediktas Vanagas: stipriai išprakaitavus geriant vien vandenį kenčia kūno produktyvumas – trūksta energijos, sunku susikoncentruoti, darai klaidas
Reklama
Nauja automatika ir robotai leis „VLI Timber“ auginti gamybą daugiau kaip 40 proc.
Reklama
Mitai stabdo pasiryžti? Specialistė paneigė pagrindinius investavimo mitus
Reklama
LPC meno galerijoje eksponuojamos parodos turi išskirtinę misiją
Užsisakykite 15min naujienlaiškius