Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2011 03 08

Moksleiviai kviečiami dalyvauti renginyje „Moksleivių diena VDU“

Antrus metus iš eilės Vytauto Didžiojo universitetas visus moksleivius kviečia į renginį „Moksleivių diena VDU“.
Įkrauk.lt nuotrauka
Įkrauk.lt nuotrauka / Įkrauk.lt reporterio nuotrauka

Kovo 19 d., antrus metus iš eilės Vytauto Didžiojo universitetas (VDU) visus moksleivius kviečia į renginį „Moksleivių diena VDU“. Tai puiki galimybė tik per vieną dieną pažinti universiteto gyvenimą ir pabendrauti su studentais bei dėstytojais. Renginio metu laukiami ne tik moksleiviai, bet ir jų mokytojai bei tėveliai.

„Moksleivių diena VDU“ apima informacinius, interaktyvius ir pramoginius renginius, kurie leis turiningai ir smagiai praleisti dieną universitete. Ši diena, ko gero, įdomiausia bus vyresnių klasių moksleiviams, svarstantiems, kokią studijų programą pasirinkti, norintiems iš arčiau pažinti universiteto bendruomenę bei aplinką“, – teigė Miglė Šontaitė, VDU Studijų marketingo tarnybos direktorė.

Veiksmo pilnos oazės

Renginys vyks 10–16 val. VDU rūmuose, K. Donelaičio g. 52. Kiekviename iš šešių šio pastato aukštų vyks skirtingo pobūdžio renginiai, kurie simboliškai pavadinti „oazėmis“.

Pirmajame pastato aukšte moksleiviai galės prisiminti patirtus įspūdžius šiame universitete, įspūdingoje fotografijų kolekcijoje „Moksleiviai VDU“. Pažintinės ekskursijos supažindins su gausia universiteto biblioteka bei skaityklomis. Atsakymus į visus klausimus padės surasti VDU konsultantai ir Informacijos centras. Kiekvieno besidominčio menais „Menų oazėje“ lauks atstovai iš Menų fakulteto. Šiame aukšte taip pat bus pristatomi geriausi VDU Gamtos mokslų Fizikos katedros organizuoto konkurso „EnIdėja – Žaliosios energijos idėja 2011“ darbai.

Antrajame aukšte šurmuliuos fakultetų mugė, bus pristatomos priėmimo aktualijos ir visos universitete siūlomos studijų programos.

Trečiame aukšte išties bus ką veikti. VDU Gamtos mokslų fakulteto akademinio jaunimo mokslinė draugija „Modusas“ ir Informatikos fakultetas stebins eksperimentais specialiai tam įsikursiančioje „Eksperimentų oazėje“. Karjeros testai leis apsispręsti dėl būsimos specialybės.

Ketvirtajame aukšte neleis nuobodžiauti visad dinamiška VDU Studentų atstovybė. Sporto centras papasakos apie save ir garsius savo sportininkus. Pailsėti nuo įspūdžių ir linksmai praleisti laiką kvies geros nuotaikos nestokojanti VDU radijo komanda.

Diskutuoti ir lankytis įvairiose paskaitose kvies penktasis aukštas. Pašnekesiai su dėstytojais prie arbatos puodelio, įspūdingos VDU absolventų istorijos – visa tai įdomu ne tik moksleiviams, bet ir jų tėveliams bei mokytojams. Pastariesiems, dalyvavusiems seminare „Mokyklos ir tėvų bendradarbiavimas ugdant vaikų psichosocialinį atsparumą“ bus įteikti sertifikatai.

Pačioje viršūnėje – šeštajame aukšte, bus galima susipažinti su vienu iš VDU pasididžiavimų – dėstomų kalbų įvairove. Dėstytojai ir studentai iš užsienio maloniai pabendraus su kiekvienu atvykusiu. Įvairias kultūras pristatys speciali mugė, vyks įvadinės užsienio kalbų pamokėlės, supažindinimas su mainų galimybėmis, taip pat moksleiviams bus atliekamas anglų kalbos bendrųjų pasiekimų testas.

Kviečia registruotis

Įspūdžių kupiną dieną vainikuos vaišės, šiltam pokalbiui, dainavimui, o gal net ir šokiui kvies VDU Muzikos akademijos studentų atliekami muzikiniai kūriniai.

Svarbu tai, jog daugelyje renginių galės dalyvauti ribotas dalyvių skaičius, todėl susidomėjusieji kviečiami registruotis kaip įmanoma greičiau.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius