-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2011 04 05

Namų šilumos ir meilės ieško mažieji spalvoti pūkuotukai! (nuotraukos)

Na, ir visai nepagalvojo gražuolis riebus Maksimas, kad mergindamas dailią trispalvę, pridarys jai bėdos ir trijulę netyčiukų! Maža to Maksimas pasipustęs uodegą nors ir prįpažįsta, kad vaikai jo, alimentų mokėt nesiruošia ir spalvinga šeimynėlė lieka „ant ledo“.
Įkrauk.lt nuotrauka
Įkrauk.lt nuotrauka / Įkrauk.lt reporterio nuotrauka

Na, ir visai nepagalvojo gražuolis riebus Maksimas, kad mergindamas dailią trispalvę, pridarys jai bėdos ir trijulę netyčiukų! Maža to Maksimas pasipustęs uodegą nors ir prįpažįsta, kad vaikai jo (nes gi tikri gražuoliai!), alimentų mokėt nesiruošia ir spalvinga šeimynėlė lieka „ant ledo“. Tiesa, dėkui dievui, ne visai ant ledo ir ne ant dar įšilt nespėjusios pavasario žemelės, o geraširdės globėjos Nijolės namuose.

Viskas prasidėjo kur kas ankščiau, kai Nijolė priglaudė iš gatvės baikščią, sužeistą trispalvę katytę ir pradėjo ją maitinti ir rūpintis. Gražioji trispalvė nors ir be galo švelnaus, gero būdo, tvarkinga katytė, buvo tikra vargšelė. Lig šiol katulių mamytė turi įsisenėjusią bėdą – sulūžusią ir netvarkingai sugijusią priekinę letenėlę. Bėda nebūtų tokia baisi, bet katytė vaikščiodama remiasi ta vieta, todėl ten nuolat atsiranda nuospauda, šlapiuojanti ir sunkiai gyjanti žaizda. Veterinarai pataria amputuoti tą bėdas keliančią kojytę, nes atsatyti jos nebeįmanoma, o naudos iš jos – jokios.

Kadangi katytės globėja dažnai išvažiuoja, be to, jos marti turi stiprią alergiją katėms, galimybę rūpintis ja toliau turi labai ribotą laiką. O kur dar visas pūkuotas kraitelis! Tad viltį praradusi ir susirūpinusi trispalviukės globėja kreipėsi į „SOS gyvūnų komandą su nuoširdžiausiu pagalbos prašymu padėti išdalinti šeimynėlę ir surasti pūkuotukams namus.

O gražuolių pūkuotukų nei daug, nei mažai – graži trijulė! Tad kelionei į namus jau pasirengę mažyliai, spurdėdami nekantrauja išvysti pačių geriausių šeimininkų akis. Trypia, dairosi, kūlversčiais ritasi gražuolis mėlynakis ryžikas! Tai tvirtas, drūtas ir judrus berniukas, kuris paauklėja ne tik broliuką ir sesytę, bet ir mamai pagrūmoja teisybės ieškodamas.

Kita mažylė skubanti į namus – žavi, švelni, trijų spalvų katytė, tikra dama. Kaip tikra protinga moteris ji moka pergudrauti broliukus ir suvaidinusi, jog nusileidžia, vistiek galiausiai pasiekia savo! Tai pati dėmesingiausia, ramiausia katytė.

Na, ir paskutinis, savo tėvelio bruožus paveldėjęs kačiukas berniukas – juodas su baltu „šalikėliu“ mažylis! Išskirtinai gražių dangaus mėlynumo akių ir ilgų riestų ūsų! Nepaisant savo išdidžios išvaizdos, kačiukas nosies neužrietęs, per dienų dienas vikriai gaudo mamos uodegą ir žaidžia gaudynių su broliu ir sese.

Galbūt Tu esi vienas tų gerųjų šeimininkų, nusprendusių pasidalinti savo namų jaukumu su vienu iš spalvotų pūkuotukų? Dėl kačiukų ar jų mamytės kreipkitės į globėją Nijolę 8 670 33056 (Vilniuje).

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius