Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2011 11 20

Narkotiko „Krokodilas“ poveikis: puvimas iš vidaus ir nežmogiškos kančios (video)

Rusijoje narkotikas „Krokodil“ įgavo epdiemišką mąstą. Kone milijonas šalies gyventojų vartoja šį narkotiką. O priklausomybės atsikratyti nuo jo yra labai sunku arba tiesiog neįmanoma - neužtenka laiko. Žmogus, priklausomas nuo šio narkotiko, miršta per 2-3 metus nuo vartojimo pradžios.
/ Įkrauk reporterio nuotrauka

Rusijoje narkotikas „Krokodilas“ įgavo epdiemišką mąstą. Kone milijonas šalies gyventojų vartoja šį narkotiką. O priklausomybės atsikratyti nuo jo yra labai sunku arba tiesiog neįmanoma - neužtenka laiko. Žmogus, priklausomas nuo šio narkotiko, miršta per 2-3 metus nuo vartojimo pradžios.

Šį narkotiką galima leistis visur, o toje vietoje, kur tai buvo daroma, oda įgauna žalsvą atspalvį ir pasidengia tarsi žvynais, kaip krokodilo, o vėliau oda ima luptis ir apmiršta. Štai kodėl narkotikas vadinamas „Krokodilas". Dauguma atvėju baigiasi gangrena ir amputacija, o nuo narkotiko retėti pradėję kaulai tiesiog ima nykti.

Citata iš 15min.lt straipsnio:

"I.Pavlova sako, kad lūžio momentu jai tapo 2008 metai, kuomet savo brolio virtuvėje ji dvi savaites beveik nieko kito neveikė, tik virė ir vartojo „krokodilą". „Kaifas trunka apie pusantros valandos, o pasigaminti narkotiko užtrunka valandą. Taigi, aš viriausi ir badžiausi beveik 24 valandas per parą", - pasakoja mergina. Galiausiai jos žaizdos pradėjo gangrenuoti, prasidėjo kraujo užkrėtimas. Ji nuvyko į ligoninę, o čia merginai buvo pasiūlyta kreiptis į reabilitacijos centrą. I.Pavlova sutiko. Kad mergina būtų kuo toliau nuo pagundų, jai pasiūlyta gydytis nuošalioje vietovėje Čičeve. Tiesa, atstumas nebuvo ypatinga kliūtis - 2009 metais ji sugebėjo pabėgti iš reabilitacijos centro, susistabdyti pakeleivingą automobilį iki Maskvos, o iš čia traukiniu nuvykti į gimtąją Vorkutą, kad vėl galėtų gauti „krokodilo". Dabar mergina tiki, kad jai pavyks įveikti priklausomybę. „Aš negaliu grįžti prie to. Kai tai prasidėjo, buvo puiku. Tačiau kas atsitiko vėliau... tai tapo pragaru", - sako ji. Jeigu I.Pavlova sugebės įveikti šią baisią priklausomybę, ji taps itin reta išimtimi kovoje su nauja baisia Rusiją apėmusia epidemija, dėl kurios pasitarimai jau buvo rengti ir pas šalies prezidentą Dmitrijų Medvedevą."

VIDEO NEPATARTINIA ŽIŪRĖTI SILPNŲ NERVŲ ŽIŪROVAMS!

VIDEO: Krokodil (crocodil): The drug that eats junkies

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius