Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2011 08 30

Nauja Alytaus liberalaus jaunimo pirmininkė G. Virbickaitė: „Svarbiausia, jog nariai būtų ne tik kolegos, bet ir draugai“

Rugpjūčio 29d. Alytaus kolegijoje vyko Alytaus liberalaus jaunimo (ALJ) visuotinis susirinkimas, kurio metu organizacijos nariai rinko naują pirmininką.
/ Įkrauk reporterio nuotrauka

Rugpjūčio 29d. Alytaus kolegijoje vyko Alytaus liberalaus jaunimo (ALJ) visuotinis susirinkimas, kurio metu organizacijos nariai rinko naują pirmininką.

Už organizacijos vairo – Gabija Virbickaitė

Pirmasis susirinkimas po vasaros atostogų vyko kiek vėliau, negu paprastai, tačiau daugeliui narių tai nesutrukdė ateiti ir prisidėti prie naujojo pirmininko rinkimų. Dabar jau buvusi pirmininkė Simona Dapkūnaitė padėkojo visiems susirinkusiems ir savo kalboje didelį dėmesį skyrė būsimajam pirmininkui, linkėdama jam daug stiprybės ir kantrybės su kartais pritinginčiu ALJ kolektyvu.

Šiemet į pirmininko vietą buvo pasiūlyti šeši kandidatai. Dviems jų atsisakius šios galimybės, dėl posto varžėsi keturios merginos: Živilė Cegelytė, Elvina Norutė, Gabija Virbickaitė ir neseniai prie organizacijos prisidėjusi Marija Markauskaitė.

Gavusi didžiausią narių pasitikėjimą ir beveik absoliučia balsų dauguma pirmininke išrinkta Alytaus Adolfo Ramanausko – Vanago gimnazijos dvyliktokė Gabija Virbickaitė. Linkime jai didžiausios sėkmės ir stiprybės.

Svarbiausia – geri santykiai komandos viduje

Naujoji pirmininkė Gabija Virbickaitė teigia, jog ALJ daug duoda kitiems, tačiau mažai ką daro savo narių santykiams gerinti, todėl ji būdama pirmininke pažadėjo kiek galėdama stengtis, jog organizacijos nariai būtų ne tik kolegos, bet ir draugai.

G. Virbickaitė užtikrino, kad ir toliau bus tęsiamos „Labdaros vakaro“ bei „Organizacijų kovų“ tradicijos, įgyvendinami nauji projektai. Taip pat daugiau dėmesio skiriama bendradarbiavimui su kitais Lietuvos liberalaus jaunimo (LLJ) skyriais.

Nuoširdžiai tikimės, jog naujajai pirmininkei užteks valios ne tik išlaikyti ALJ organizaciją esamoje pozicijoje, bet ir iškelti ją į Alytaus organizacijų aukštumas.

Prisijunk ir tu!

Galbūt ir Jūs turite minčių ir idėjų, palaikote liberalizmo vertybes, o gal tiesiog norite įsilieti į visuomeninių organizacijų būrį ir gerai praleisti laiką? Prisidėkite prie Alytaus liberalaus jaunimo! Rašykite el. paštu alytausliberalusjaunimas@gmail.com ir prisijunkite prie mūsų!

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius