-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2011 05 17

Nauja Kauno kelių policijos patrulių reketo forma, ar didelė pareigūno nekompetencija?

Gegužės 16 dieną Kaune mano vairuojamą automobilį sustabdė iš paskos važiuojantis kelių policijos patrulių ekipažas. Noriu pabrėžti, kad mano automobilio galiniai langai yra...
Temos: 1 Kompetencija

Gegužės 16 dieną Kaune mano vairuojamą automobilį sustabdė iš paskos važiuojantis kelių policijos patrulių ekipažas. Noriu pabrėžti, kad mano automobilio galiniai langai yra tamsinti. Pareigūnas atlikęs tradicinį prisistatymo ritualą, pradėjo aiškinti, kad aš vairuodamas automobilį naudojausi mobiliuoju telefonu. To tikrai negalėjo būti, nes mano telefonas visą laiką buvo vidinėje švarko kišenėje ir vairavimo metu nei aš, nei man niekas neskambino. Esu iš tų vairuotojų, kurie vairuodami telefonu nesinaudoja!

Pareigūnas nesiklausydamas mano aiškinimo, kad to tikrai nebuvo, pradėjo teigti, kad jis savo rega nesiskundžia!? Į šią absurdišką situaciją įsikišo mano žmona, kurios patrulis tikriausiai iki tol nepastebėjo, nes ji sėdėjo automobilio gale, kurio stiklai yra tamsinti. Atsiradus liudininkui (mano žmonai) pareigūnas neva bandė ,,nuraminti“ sakydamas, kad šį kartą jis manęs nebaus, tačiau kitą kartą būsiu nubaustas. Nesupratau už ką?

Pamodeliavus situaciją, jei automobilyje būčiau vienas, ko gero įrodyti savo nekaltumą būtų labai sunku. Dažniausiai patrulių ekipažą sudaro du ir daugiau pareigūnų, kurie susiklosčius panašiai situacijai, greičiausiai palaikys savo kolegas.

Noriu paraginti vairuotojus: būkite budrūs ir nepamirškite automobilyje turėti liudininkų, nes Kauno kelių policininkų regėjimas nėra toks puikus, kaip jie to norėtų.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius