Iki -60% prenumeratai. Išskirtinis gegužės pasiūlymas.
Išbandyti
2013 09 26

Naujausiame reklaminiame klipe Lietuva pristatoma kaip pirmaujanti valstybė (video)

Ketvirtadienio rytą internete it virusas ėmė plisti naujas vaizdo klipas, skirtas populiarinti Lietuvą ir kviesti užsienio verslo bendroves čia pradėti veiklą. Klipo autoriai – Vš...

Ketvirtadienio rytą internete it virusas ėmė plisti naujas vaizdo klipas, skirtas populiarinti Lietuvą ir kviesti užsienio verslo bendroves čia pradėti veiklą. Klipo autoriai – VšĮ „Investuok Lietuvoje“ kolektyvas.

Vaizdo įraše Lietuva pristatoma kaip galimybių šalis su daugybe privalumų – didžiuliu išsilavinusių žmonių skaičiumi, pažengusiomis technologijomis, visuomenės gebėjimu kalbėti bent dviem užsienio kalbom, stipria ekonomika ir infrastuktūra.

„Šalis, ambicinga kaip tu. Lietuva“, – tokią žinutę žiūrovui perteikia vaizdo siužetas.

„Įprasta, kad pristatant Lietuvą tarptautinei auditorijai, kalbama apie gilias mūsų šalies tradicijas, sportą ar maistą. Pagrindinis „Investuok Lietuvoje“ klientas – aukšto lygio užsienio bendrovės vadovas, todėl su juo reikia kalbėti apie kitą – progresyvią ir verslui patrauklią Lietuvos pusę. Nuspręsta į tai pažvelgti naujai ir Lietuvos tradicines vertybes parodyti šiuolaikiška, šiandienos verslininkui priimtina ir patrauklia forma“, – rašoma oficialioje „Investuok Lietuvoje“ interneto svetainėje.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Nauja automatika ir robotai leis „VLI Timber“ auginti gamybą daugiau kaip 40 proc.
Reklama
Mitai stabdo pasiryžti? Specialistė paneigė pagrindinius investavimo mitus
Reklama
LPC meno galerijoje eksponuojamos parodos turi išskirtinę misiją
Reklama
Top 5 „Dreame“ dulkių siurbliai 2024
Užsisakykite 15min naujienlaiškius