Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2011 01 21

Nuo vagių apsaugos kaimynai

Saugumo visi turime tiek, kiek jo savo pastangomis susikuriame, todėl gyventojams pasiūlyta saugumo programa „Objektą saugo KAIMYNAI“.
Įkrauk.lt nuotrauka
Įkrauk.lt nuotrauka / Įkrauk.lt reporterio nuotrauka

Saugumo visi turime tiek, kiek jo savo pastangomis susikuriame. Viena iš apsaugos įmonių daugiabučių ir individualių namų gyventojams siūlo saugumo programą  „Objektą saugo KAIMYNAI“.

Šios programos misija saugios kaimynystės kūrime – priimti pavojaus signalus ir operatyviai  informuoti nurodytus kaimynus.

Siūlomos programos esmė tokia, kad apsaugos įmonės centriniame stebėjimo pulte gavus signalizacijos suveikimo signalą, pulto operatorius nedelsdamas skambina nurodytiems kaimynams, pranešdamas apie kilusį pavojų turto saugumui.

Gretimai atidaromų durų garsas, šauksmas arba žodinis perspėjimas, kad vagys yra stebimi ir apie nusikaltimą pranešta policijai – neabejotinai privers juos bėgti.

Svarbiausia – kaimynų solidarumas ir noras gyventi saugesnėje aplinkoje. Vargu, ar atsiras toks vagis, kuris ryšis laužti duris laiptinėje, kurioje  kaimynai saugo vieni kitus. Net keli solidarūs kaimynai suteiks žymiai aukštesnį saugumo  lygį visiems laiptinės ar namo gyventojams.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
Užsisakykite 15min naujienlaiškius