-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2011 09 15

NUOMONĖ. Kaip išmokti mylėti savo kūną?

Yra du pasirinkimai - siekti atkakliai savo tikslo arba tiesiog susigyventi su tuo, kokia esi. Ketinu detaliau papasakoti, kaip lengviau sau įteigti norimus dalykus.
/ Įkrauk reporterio nuotrauka

Pirmadienis. Šiandien tikrai pradedu laikytis dietos!

Antradienis. Na nuo šiandien tai tikrai reikia susiimti po vakar vakaro.

Trečiadienis. Šiandien darau iškrovos dieną!

Ketvirtadienis. Gal reikia pamėginti pabadauti?

Penktadienis. Na, šią savaitę nepavyko mano dietų planai. Vienas savaitgalis dar nepakenks, jei truputį pasmalyžiausiu.

Šeštadienis. Nereikėjo suvalgyt vakar viso pyrago...

Sekmadienis. Valio! Ryt jau pirmadienis, tad esu užtikrinta, kad nuo rytojaus laikysiuosi dietos.

Atvirai, moterys, ar Jums neteko išgyventi panašios savaitės per gyvenimą? Na, ar bent jau kelių panašių dienų, kurias pasistengiau įvardyti. Kas gi išduos tą paslaptėlę - kaip mylėti savo kūną ir nustoti sau priekaištauti?

Yra du pasirinkimai - siekti atkakliai savo tikslo arba tiesiog susigyventi su tuo, kokia esi. Ketinu detaliau papasakoti, kaip lengviau sau įteigti norimus dalykus.

Pirmasis būdas - eilinė dietų savaitė, po kurių laukia nusivylimas. Žinot, kas bent man padėjo numesti išsvajotus 20 kilogramų? Mažos dovanėlės ir didžiausia šypsena po kiekvieno numesto kilogramo. Tas rytinis džiaugsmas, kuomet užlipusi ant svarstyklių negali patikėti savomis akimis - pametei visą kilogramą. Nebuvo ir niekada nebus lengva, įsisavinkime tai. Visada bus tų dienų ar silpnumo akimirkų, kuomet valgysime kaip išprotėjusios, o po to save teisime už tokį neapgalvotą poelgį, kurį mūsų pasamonėje pašnibždėjo valios silpnybė. Ei, sustokime minutėlę. Ar mes turime save už tai bausti? O gal kaip tik pasimėgaukime akimirka, kuomet mūsų burnoje tirpsta skaniausio pyrago gabaliukas? Juokais, bet juk bus rytojus, kuomet galėsime iš naujo susiimti. Patirtis byloja, kad niekuomet negalima savęs riboti - pačios taip pat žinote, kad metus dietą prisivalgome tiek, kad vos telpa į skrandį. Dieną pradėkite tuo, kas kaloringiausia. Norite - valgykite nors ir pyrago gabalėlį. O vėliau jau prižiūrėkite save ir tai, ką dedate į burną. Kalorijų daugiausia sudeginsite ryte. Galėčiau pasakoti ir pasakoti, kaip viską palengvinti šiomis sunkiomis savaitėmis, tačiau sutrumpinus galiu pasakyti - pradėkit daugiau šypsotis, pasitikėti savimi, nusiteikite ir sukaupkite visą savo valią tam savo išsvajotam tikslui. Ir nesustokite tol, kol nepasieksite.

Antrasis  būdas - pamilkite save tokią, kokia esate. Gal visgi nėra taip blogai? Galbūt tiesiog padės jums tai, jog tiesiog nustosite kibti prie savęs, žiūrėti į savo lėkštę. Beje, kaip dabartiniai įvairūs tyrimai rodo - vyrai taip ir nepamėgo „kaulų maišų". Beje, apkūnūs žmonės savimi labiau pasitiki. Nepamirškite, kad turite ir kitokių pranašumų, nei vien kūnas - charakterio savybės, gražios akys ar linksmas juokas. Apsisaugosite nuo tų vyrų, kurie yra paviršutiniški ir renkasi moteris tik pagal išvaizdą - tiems, kuriuos sudominsite ne tik išore, teks pažvelgti ir giliau. Žinote, niekada nėra to blogo, kas neišeitų į gerą. Tad dažniau nusišypsokite visiems ir spinduliuokite teigiama energija - to užteks, kad būtumetė pastebėta ne dėl to, kad esate 90-60-90, o todėl, kad esate ypatinga!

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius