-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2012 09 13

Nuotaikingomis reklamomis kviečia aukoti ne tik per šventes (nuotraukos)

Šiandien pastebėjau štai tokį Kalėdų Senelį, įsitaisiusį ant autobusų stotelės stogo. Labai pralinksmino ir sudomino. Kadangi visuomet domiuosi socialinėmis iniciatyvomis, paskambinau į aukok.lt sužinoti apie akciją daugiau.
/ Įkrauk reporterio nuotrauka

Šiandien pastebėjau štai tokį Kalėdų Senelį, įsitaisiusį ant autobusų stotelės stogo.  Labai pralinksmino ir sudomino. Kadangi visuomet domiuosi socialinėmis iniciatyvomis, paskambinau į aukok.lt sužinoti apie akciją daugiau.

Tai štai, sužinojau, kad šios savaitės pabaigoje aukok.lt švenčia trejų metų gimtadienį ir pradeda kampaniją „Būk geras visus metus“, kurios metu kviečia žmones gerus darbus daryti ne tik per Kalėdas, bet visus metus.  Aukok.lt atstovė, su kuria kalbėjau, pasakojo, kad per tris gyvavimo metus buvo pastebėta, kad aukojimas šventiniu periodu ir likusius metus skiraisi kaip diena ir naktis. Per Kalėdas – visi dosnūs ir norintys padėti, o likusiais mėnesiai – aukojimai ženkliai krenta.  Iš tokios realybės ir kilo mintis pakviesti žmones būti gerais ir aukoti ne tik per Kalėdas, bet ir visus metus.

Nežinau kaip jums, bet mane tokia idėja labai „užkabino“. Esu labai spontaniškas žmogus, tad jei kas nors patinka, ilgai negalvojusi imuosi veikti. Tad net pati nepastebėjau, kaip pasižadėjau ir aš būti gera visus metus ir pasisiūliau...tapti savanore.  Taigi, tikiuosi, kad kai kitą kartą Vilnių aplankys kokie netikėti personažai, prie to būsiu prisidėjusi ir aš.

Gintarė Daukantaitė

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius