Prenumeratoriai žino daugiau. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Prenumeruoti
2011 10 14

Paaiškėjo konkurso „Aš - ekstremalas“ nugalėtojas!

Dar antradienį paskelbtas ikrauk.lt „blitz“ fotografijų konkursas „Aš - ekstremalas“ šiandien kirto finišo liniją. Atėjo metas paskelbti, kuriam drąsuoliui atitenka pažadėtasis ekstremalusis prizas – skrydis parasparniu.
/ Įkrauk reporterio nuotrauka

Dar antradienį paskelbtas ikrauk.lt „blitz“ fotografijų konkursas „Aš - ekstremalas“ šiandien kirto finišo liniją. Atėjo metas paskelbti, kuriam drąsuoliui atitenka pažadėtasis ekstremalusis prizas – skrydis parasparniu.

Reikia pripažinti, kad savo aktyvumu ir bebaimiškumu skaitytojai mus tiesiog pribloškė – per tris dienas jūs atsiuntėte redakcijai kone šimtą fotografijų, kuriose pamatėme visko – jūsų netik neišgąsdino šuoliai parašiutu, laipiojimai į uolas, ekstremalūs šuoliai su virvėmis ar gumomis, bet ir įvairūs kaskadiniai triukai.

Iš viso per tris dienas, kurias truko fotografijų konkursas, mygtukas „patinka“ buvo paspaustas daugiau nei tūkstantį kartų, tačiau akivaizdžiausiai kunkurse lyderiavo trys dalyviai.

Trečioji vieta konkurse ir visa redakcijos pagarba už drąsą atitenka skaitytojai Vytautei Stankevičienei, atsiuntusiai fotografiją, kurioje vaizduojamas jos vyro šuolis nuo olos. Vytautė sulaukė net 135 skaitytojų „patinka“.

Antroji vieta konkurse ir tikro bebaimio titulas atitenka Kiprui Mirinavičiui, kuris redakcijai atsiuntė nuotrauką, vaizduojančią paties šuolį parašiutu. Kipras sulaukė net 275 skaitytojų palaikymo ir vos per plauką atsiliko nuo absoliutaus konkurso „Aš - ekstremalas“ nugalėtojo.

Na, o pirmąją vietą konkurse ir skrydį parasparniu laimėjo skaitytjas Andrius Jokubauskas. Šis skaitytojas redakcijai atsiuntė nuotrauką, kurioje matyti jo atliekamas išties sudėtingas akrobatinis triukas. Andrius surinko net 297 skaitytojų „patinka“! Dėl prizo atsiėmimo redakcija su Andriumi susisieks asmeniškai.

Ikrauk.lt redakcija dėkoja visiems skaitytojams, dalyvavusiems konkurse bei palaikiusiems savo favoritus ir skatina jus ir toliau sekti ikrauk.lt naujienas bei išmėginti jėgas kituose iššūkiuose.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Pranešimas apie prašymų dėl triukšmo mažinimo priemonių įgyvendinimo išlaidų kompensavimo priėmimą
Reklama
Atėjo metas apsitverti sklypą: specialistų patarimai
Reklama
Steikų diena: kaip paruošti sultingą ir burnoje tirpstantį steiką?
Reklama
„CFMOTO“ tapo naujos motociklų vairavimo akademijos Lietuvoje partneriais
Užsisakykite 15min naujienlaiškius