-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2011 09 19

Paaiškėjo konkurso „Kaip atrodo tikras krepšinio sirgalius?“ nugalėtojas

Ikrauk.lt skelbia fotografijų konkurso „Kaip atrodo tikras krepšinio sirgalius?“ pabaigą! Trumpai drūtai apžvelkime, kaip mums sekėsi, ir išsiaiškinkime, kas tapo konkurso nugalėtoju!!!
/ Įkrauk reporterio nuotrauka

Ikrauk.lt skelbia fotografijų konkurso „Kaip atrodo tikras krepšinio sirgalius?“ pabaigą! Trumpai drūtai apžvelkime, kaip mums sekėsi, ir išsiaiškinkime, kas tapo konkurso nugalėtoju!!!

Kiek daugiau nei mėnesį trukęs konkursas sulaukė didelio jūsų susidomėjimo – sulaukėme net 51-os fotografijos iš 40-ties autorių, o mygtukas „patinka“ buvo paspaustas net 1795 kartus!!! Siuntėte mums pačių įvairiausių nuotraukų – fotografavotės patys, fotografavote vaikus, automobilius, skulptūras ir net augintinius!

Trečiąją vietą konkurse užėmė Jolanta Jonikienė, atsiuntusi mums itin charizmatiško berniuko fotografiją – veidą papuošęs trispalve jis nuotraukoje itin emocionaliai palaiko Lietuvos krepšininkus. Ši nuotrauka pelnė net 118 skaitytojų „patinka“! Sveikiname Jolantą su puikiu pasirodymu konkurse!

Antroji vieta konkurse atiteko Laimonui Bernickiui – jo atsiųsta fotografija, kurioje pavaizduota, kaip „Ugnies“ choro dainininkai aktyviai palaiko Lietuvos rinktinę, – sulaukė 173 skaitytojų įvertinimo. Šaunuolis Laimonas!

Na, o pirmąją vietą konkurse užemė akivaizdus jo lyderis  Mantas Gasperavičius, pateikęs konkursui itin aistringą krepšininkų palaikymą atspindinčią fotografiją. Mantas konkurse sulaukė net 208 skaitytojų „patinka“ ir gali džiaugtis puikiu apdovanojimu – firminiais ikrauk.lt marškinėliais su „EuroBasket’11“ simbolika, ikrauk.lt atributika bei 15min.lt tikro sirgaliaus rinkiniu.

Sveikiname Mantą, dėkojame visiems, atsiuntusiems fotografijas bei spaudusiems „patinka“ ir raginame dalyvauti konkursuose ir toliau!

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius