Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2011 10 29

Paaiškėjo konkurso „Kaip Helovinui puošiesi tu?“ nugalėtojai

Kur buvus, kur nebuvus, ikrauk.lt komanda skuba jums, mieli skaitytojai, pranešti Helovino proga organizuoto fotografijų konkurso „Kaip Helovinui puošiesi tu?“ nugalėtojus. Per visą savaitę, kurią truko konkursas, iš jūsų sulaukėme net 46 fotografijų su pačiais įdomiausiais kostiumais – jūs parodėte mums, kaip atrodo tikros raganos, tikrų tikriausi zombiai, iš kalėjimo pabėgę nusikaltėliai, velniai, baubai ir kitokios baisios būtybės! Fotografijų sulaukėme iš kone dvidešimties autorių, o mygtukas „patinka“ buvo paspaustas net kelis tūkstančius kartų!!!
/ Įkrauk reporterio nuotrauka

Kur buvus, kur nebuvus, ikrauk.lt komanda skuba jums, mieli skaitytojai, pranešti Helovino proga organizuoto fotografijų konkurso „Kaip Helovinui puošiesi tu?“ nugalėtojus.

Per visą savaitę, kurią truko konkursas, iš jūsų sulaukėme net 46 fotografijų su pačiais įdomiausiais kostiumais – jūs parodėte mums, kaip atrodo tikros raganos, tikrų tikriausi zombiai, iš kalėjimo pabėgę nusikaltėliai, velniai, baubai ir kitokios baisios būtybės! Fotografijų sulaukėme iš kone dvidešimties autorių, o mygtukas „patinka“ buvo paspaustas net kelis tūkstančius kartų!!!

Šį kartą mes pažadėjome apdovanoti net du konkurse dalyvavusius skaitytojus. Akivaizdžiai į priekį konkurse išsiveržė Aurimas Šinkevičius, kurio atsiųstoje fotografijoje matyti pakvaišusiais mokslininkais persirengę jaunuoliai. Aurimo fotografija sulaukė net 538 skaitytojų „patinka“ ir tapo vienareikšmiška konkkurso nugalėtoja. Nuotraukos autoriui padovanosime tikrą helovinišką prizą - Richelle Mead knygą „Šalčio dvelksmas. Vampyrų akademija“.

Antraja konkurso nugalėtoja skubame paskelbti Robertą Martinkutę, atsiuntusią redakcijai nuotrauką, kurioje matyti, kaip Heloviną švenčia Vytauto Didžiojo universiteto „Taikos“ bendrabutyje gyvenantys studentai. Nuotraukoje atsispindi išties griausmingas vakarėlis, kurį įvertinti suskubo ir ikrauk.lt skaitytojai – jie fotografijai skyrė net 528 „patinka“. Už šią nuotrauką Robertą apdovanosime L.J.Smith knyga „Vampyrės dienoraštis. Įniršis“.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
Užsisakykite 15min naujienlaiškius