Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2014 06 17

Padėkime UNICEF vaikams

Ilgą laiką stebėdava kokie fondai ar organizacijos yra Lietuvoje, kam jie skirti. Anskčiau į visą tai stebėdavau iš  šalies ir pradžioje niekada neaukodavau jiems nei cento. Bet...
Nuotraukos pavadinimas
Nuotraukos pavadinimas

Ilgą laiką stebėdava kokie fondai ar organizacijos yra Lietuvoje, kam jie skirti. Anskčiau į visą tai stebėdavau iš  šalies ir pradžioje niekada neaukodavau jiems nei cento. Bet vis matydava, kad labai daug gerų žmonių Lietuvoje yra, kurie negaili skirti poros litų aukoms. Visada galvodavau kad vienas ar keli litai nieko nepakeis, kad jie negali padėti, bet tai ne tiesa.. Kai keli žmonės paaukoja po kelis litus, jau susidaro suma, kuri gali padėti. Nors ir tie keli litai paaukoti nedidelė suma, bet tai jau įnešas į gerų darbų sąrašą.
Anksčiau niekada negalvojau kad prisidėsiu prie labdaros fondų ar organizacijų. Bet manyje kažkas pasikeitė ir norėjosi padėti.. Taip pradėjau aukoti, o šiemet ir prisidėti prie aukojimo fondo kūrimo. Nes suvokiau kad kiekvienas paaukotas litas gali pamaitinti, apsaugoti nuo ligų, suteikti mokslą, pasijauti mylimiems ir laimingiems tiems nekaltiems vaikams.
Žinau, kad yra daug skeptiškai nusiteikusių žmonių, kurie sakys, kad tai nesąmonė, kad mes žiūrim tik į kitus, bet tik ne į savus. Bet tai netiesa, nes yra daug fondų, organizacijų, kurios padeda ir saviems, savo šaliai, savo žmonėms. Bet tai nereiškia, kad negalime padėti kitiems.
Todėl norėčiau Lietuvos žmonių paprašyti paaukoti UNICEF po kelis litus, kurie galėtų pagelbėti vaikams.
Lietuvoje UNICEF siekia užtikrinti vaiko teises, siekti palaikymo bei kaupti lėšas UNICEF vaikų projektams visame pasaulyje. UNICEF – didžiausias pasaulyje vakcinų tiekėjas skurdžioms šalims, jie siekia užtikrinti vaikų sveikatą ir mitybą, kokybišką pagrindinį išsilavinimą visiems berniukams ir mergaitėms, galimybę gerti švarų vandenį, laikytis higienos, vaikų apsaugą nuo smurto, išnaudojimo ir AIDS.
Iš tiesų mes išleidžiame daug pinigų visokiems niekučiams, gėrimams, saldumynams, drabužiams, vakarėliams be kurių galima kartais ir pabūti. Kiekvienas žmogus skirdamas vos po kelis litus gali prisidėti.
Todėl prašau kiekvieno iš jūsų prisidėti ir paaukoti nors po kelis litus http://aukok.unicef.lt/noriugyventi/
Ačiū tiems, kurie bus neabejingi ir paaukos.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius