-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2009 09 19

Pagalba Klaipėdos dramos teatrui

Klaipėdos dramos teatras, 2007 - iaisiais metais netekęs savo pasatato, gyvena ekstremaliomis sąlygomi ir yra privertas nuolat gastroliuoti.
Įkrauk.lt nuotrauka
Įkrauk.lt nuotrauka / Įkrauk.lt reporterio nuotrauka
Temos: 2 Pagalba Teatras
Šiandieniniai įvykiai Lietuvoje palietė ne tik mūsų ekonominį , bet ir kultūrinį gyvenimą. Klaipėdos dramos teatras tai puikus pavyzdys. Nuo nesiliaujamų rekonstrukcijų kenčia tiek aktoriai, tiek žiūrovai. Spektakliai yra nuolat iškeliami į kitas vietas, o ir aktoriai neturi normalių sąlygų kur repetuoti. Teatro rekonstrukcija geriausiu atveju bus baigta 2013 - aisiais, tad jų laukia ilga ir sunki benamystė. Rekonstrukcijai skiriamų pinigų sunkmečiui gali ir sumažėti. Negana to mažėja ir naujų spaktaklių pastatymams skirtos lėšos: antrąjį šių metų pusmetį skirta 80 tūkst. litų mažiau nei planuota. Tiek kainuoja pastatyti du premjerinius spaktaklius. Teatras prašo finansinės paramos ir kviečia sudalyvauti vykdomojoje akcijoje ,,Išsaugokime Klaipėdai teatrą", kuri vyks rugsėjo 19d. 16 val. Teatro aikštėje.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius