-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2011 02 25

Pagaliau ir elektrėniškiai turės kur sportuoti

Pagaliau Elektrėnuose atsidarė sporto klubas, tad miestiečiams nebereikės važinėti į kitus miestus sportuoti, jie tą galės daryti čia pat, savo mieste.
Įkrauk.lt nuotrauka
Įkrauk.lt nuotrauka / Įkrauk.lt reporterio nuotrauka
Temos: 1 Sportas

Pagaliau Elektrėnuose atsidarė sporto klubas „Halkis“, tad miestiečiams nebereikės važinėti į kitus miestus sportuoti, jie tą galės daryti čia pat, savo mieste.

Treniruoklių salė įrengta pagal aukščiausius standartus. Joje yra treniruokliai, skirti visoms raumenų grupėms, o taisyklingai bei saugiai jais atlikti pratimus padės kvalifikuoti treneriai, baigę mokslus Kūno kultūros akademijoje.

Sporto klubas neapsiriboja vien treniruoklių sale, čia vyks įvairūs iki šiol Elektrėnuose buvę ne itin populiarūs užsiėmimai, tokie kaip joga, aerobika, pilates. Moterų džiaugsmui šokant nebereikės poros, jos galės šokti po vieną pasirinkusios solo latino šokius. Gera naujiena ir baseino mėgėjams – įsigyję specialų abonementą, pasportavę jie iškart galės lėkti į Elektrėnų baseiną, kuris yra prie pat sporto klubo.

Sporto klubo savininkai turi ir daugiau planų. Sutvarkius Elektrėnų ežero pakrantę, planuojama lauke rytais rengti jogos užsiėmimus. Pasportavus bus galima maudytis tiesiog ežere, o žiemą bus prakirsta eketė, į kurią galės nardyti sportui bei šaltam vandeniui neabejingi miestiečiai. Taip pat planuojama įrengti kavinę, o senjorų ir mokinių džiaugsmui klubo savininkai yra parašę projektą, kad vaikai ir senjorai galėtų sportuoti nemokamai. Tiesa, šį projektą turi patvirtinti savivaldybė.

Taigi galima teigti, kad apmirusi Elektrėnų ežero pakrantė atsigauna!

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius